VIC DANA: Mujo i sićušni glasić

Kiosk
VIC DANA: Mujo i sićušni glasić
.

Probudi se Mujo jedno jutro i počne se spremati za posao u rudniku, kad odjednom čuje neki sićušni glasić:

-Mujo, Mujo nemoj ići danas na posao, past će okno u jami i svi ćete izginuti! Mujo promisli pa ne ode, kad ono na radiju čuje vijest da je palo okno i pobilo rudare, a on sav uspaničen kaže Fati: -Odo ja busom da pomognem izvlačit povrijeđene! A onaj glasić se opet začuje:

 -Mujo, Mujo nemoj ići busom, imat ćeš udes i svi ćete izginuti! I tako Mujo odustane i od busa kad opet vijest na radiju bus se prevrnuo puno ozlijeđenih. Sjede Mujo i počne razmišljati i na kraju kaže ženi:

glasic

 -“Odo” ja biciklom.”Kad opet onaj glasić: Mujo, Mujo nemoj ići biciklom, puknut će ti guma pa ćeš podletiti pod auto! Tu Muju pukne film pa reče: 

-Tko si ti, majke ti?! A glasić odgovori: -Ja sam tvoja dobra vila. A Mujo: -Hajd bona, izađi da te vidim! A vila: -Ne mogu ti se pokazat jer sam vrlo mala. Mujo promisli pa kaže: -De matere ti, evo sleti na moj dlan, nema veze ako si mala, samo da te vidim! I vila sleti na njegov dlan, a Mujo iznenada pljasne po njoj drugim dlanom i gniječeći je urlikne:– A gdje si bila kad sam se ženio?

Ne propustite