OTKRIVEN JOJ JE RAK DOJKE: Imala je samo JEDAN SIMPTOM, koji je vrlo rijedak! Svaka žena mora vidi OVO! (FOTO)

Porodica i zdravlje
OTKRIVEN JOJ JE RAK DOJKE: Imala je samo JEDAN SIMPTOM, koji je vrlo rijedak! Svaka žena mora vidi OVO! (FOTO)
.

Šeri Rods je majka troje djece i nedavno je saznala da ima rak. Ova majka je društvenoj mreži Facebook pokazala sliku jedinog simptoma koji je mogao da ukaže na to stanje. Ovo je uradila kako bi pomogla ostalim ženama da na vrijeme uoče opaku bolest. Iako je glavni simptom raka dojke uglavnom izraslina, kod Šeri se pojavilo udubljenje sa strane na desnoj dojki. Kako je to vrlo rijedak slučaj, taj simptom uglavnom prođe nezapaženo.

"Juče mi je dijagnostikovan rak dojke. Potpuno sam šokirana jer je ovo malo udubljenje bilo sve od simptoma koji su mi se pojavili. Primjetila sam to udubljenje krajem juna i otišla kod svog ljekara opšte prakse koji mi je dao uput za kliniku.

Otišla sam na pregled i skeniranje, a potom i mamogram koji je potvrdio prisustvo neke mase, i istog dana otišla sam na biopsiju. Nisam bila ni najmanje zaprinuta, međutim, rezultati su pokazali da je u pitanju rak dojke. Molim vas, redovno provjeravajte grudi i ne ignorišite baš ništa čudno što primjetite. Da i sama nisam vidjela sličnu sliku, rak dojke mi ne bi bio ni na kraj pameti", napisala je Šeri na društvenoj mreži.
 

Ne propustite