"Razvela sam se od muža zbog mlađeg momka..."

Kiosk
"Razvela sam se od muža zbog mlađeg momka..."
.

"Razvela sam se od muža zbog mlađeg momka. Obećavao mi je sve što poželim, puno bolji život od onog koji sam živjela, ali…

Nakon razvoda kćerka koju sam dobila sa mojim bivšim mužom pripala je meni, tačnije moj muž je nije ni htio. Ja je volim i nije mi problem da brinem o njoj, ali čovjek zbog kojeg sam se razvela od muža ne želi me oženiti dok se ne riješim kćerke, mislio je da je neću povesti sa sobom.

Želi samo mene i našu zajedničku djecu. Prije 5 dana mi je dao rok da odlučim, ili brak sa njim bez moje kćerke ili da se raziđemo. Imam skoro 40 godina i pitanje je da li ću ikada više upoznati nekoga ko bi me oženio.

woman1

Moje godine, brak ali i kćerka su mi svakim danom sve veći minusi. 5 dana se lomim, razmišljam i odlučila sam da kćerku dam u dom.

Jednostavno nemam drugog izbora i nadam se da će se brzo naći neka porodica koja će je usvojiti i koja će joj dati ljubav koju na žalost ja nisam u mogućnosti. Lijepa je, zdrava djevojčica vjerujem da će brzo naći prikladne udomitelje.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-in-front-of-window-sla7mp3ie-thumbnail-full14

Nije mi bilo lako da odlučim, ali ona je još mlada, dijete i stigne izgraditi svoj život i bez mene, a ja… ovo mi je zadnja prilika da konačno budem sretna."

Izvor: Ispovesti.com

Ne propustite