SJEĆATE LI SE BUCKE IZ ZVIJEZDA GRANDA? Pjevala je prije 12 godina,smršala 35 kg, a sad je uradila nešto zbog čega je opet na malim ekranima, HIT!

Show
SJEĆATE LI SE BUCKE IZ ZVIJEZDA GRANDA? Pjevala je prije 12 godina,smršala 35 kg,  a sad je uradila nešto zbog čega je opet na malim ekranima, HIT!
.

Slađana Đorđević, koja je ostala upamćena kao Bucka, prijavila se prije 12 godina u "Zvezde Granda". Stigla je do finala, a onda se na iznenađenje mnogih malo po završetku takmičenja povukla, pošto je prekinula saradnju sa produkcijom Saše Popovića. 

1896813-2-ff

Ona se i dalje se bavi pjevanjem, a prošle godine je obavijestila sve putem društvenih mreža da je skinula oko 35 kilograma. 

Nedavno, čuvena Bucka pohvalila se putem Instagrama da je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj seriji. Mnogi su se obradovali pošto su je ponovo vidjeli na malim ekranima, a ona će ovo iskustvo zauvijek pamtiti. 

screenshot-5

"Kad vjerujete u svoje snove, oni se ostvaruju... Hvala divnoj ekipi na predivnom danu snimanja i puno dobrih vibracija... Prelijepo iskustvo", poručila je ona tada.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite