OVAKVE MIŠIĆE JOŠ NISTE VIDJELI: Natalija je počela da vježba sa 14 godina, A DANAS IZGLEDA ZATRAŠUJUĆE, SLIKA BROJ 3. IZAZIVA JEZU!

Kiosk
OVAKVE MIŠIĆE JOŠ NISTE VIDJELI: Natalija je počela da vježba sa 14 godina, A DANAS IZGLEDA ZATRAŠUJUĆE, SLIKA BROJ 3. IZAZIVA JEZU!
.

Svjetska šampionka u bodibildingu Natalija Kuznjecova ne brine što njen muž ima manje bicepse jer su obostrana ljubav i podrška, kako je rekla, jedine stvari koje su važne za srećnu vezu.

Natalija Kuznjecova (28), iz grada Čita na jugoistoku Rusije, počela je da odlazi u teretanu još u 14. godini. Njen otac je smatrao da će vježbe pomoći djevojčici da učvrsti svoje samopouzdanje.

- Bila sam uplašeni mali miš dok sam odrastala – izjavila je Natalija, preneo je “Dejli mejl”.

Kao tinejdžerka imala je oko 40 kilograma, dok je danas njena težina 90 kg. Natalija kaže da nikad nije sanjala o sportskoj karijeri, dodajući da joj je trener u školi prvi pomogao da krene putem bodibildinga.

- On je uvelike uticao na moju budućnost – istakla je Natalija.

Kao i većina ostalih i ona je prvo krenula u teretanu bez nekog cilja, ali ju je trener nakon tri mjeseca upitao da li bi željela da učestvuje na bodibilding takmičenju.

Ona je 2014. bila svetski šampion u podizanju tegova jednom rukom i dizanju tegova iz ležećeg položaja. U oba slučaja je postavila svjetski rekord.

Ovo je ona danas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goooood fuckin' Morning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quads flex

Ne propustite