BALAŠEVIĆEV SIN SE OGLASIO I RASPLAKAO FANOVE: Imam dvije vijesti, jednu dobru, jednu lošu, MOJ TATA..

Show
BALAŠEVIĆEV SIN SE OGLASIO I RASPLAKAO FANOVE: Imam dvije vijesti, jednu dobru, jednu lošu, MOJ TATA..
-

Đorđe Balašavić, čuveni kantautor, nakon operacije srca pojavio na borilačkom spektaklu koji je organizovao njegov sin Aleksa. On je u društvu supruge Olje sina podržao iz lože.

Đoletov sin Aleksa nije krio koliko mu znači podrška roditelja, pogotovo oca, nakon ozbiljne operacije.

– Znači mi puno što je došao. Kao što on kaže, to je njegova dužnost, za roditelja nema penzije prema djetetu. On će uvijek dolaziti da me podrži, još od prvog megdana je uz mene i naravno da mi daje ideje za organizaciju. Ovog puta mi je rekao da moramo da ispravimo neke sitnice da bi sljedećeg puta to bilo savršeno da ne bi nijedna stolica bila prazna, a mama je naravno ponosna i bila je u produkciji, tako da sam više ja ponosan na nju – otkriva Aleksa, i dodaje da mu je mama Olivera posebno pomogla u organizaciji.

dorde-balasevic-e1478249139430

Đoletov sin je istakao da ga svi u porodici posebno paze otkad je napustio bolnicu, ali da je prvenstveno on sačuvao pozitivan duh u svemu.

– Naravno da ga pazimo, pazi se i on sam. Recimo, on je mene prvi dan pozvao iz bolnice i rekao mi, kada sam ga pitao kako je, da se tako osjeća da će se možda i sam boriti na Megdanu – prepričava Aleksa.

Balašević se i sam oglasio u video-poruci koju je objavila njegova kćerka Jelena – Beba Balašević, gde je otkrio kako se osjeća sada.

– Imam dvije vijesti, jednu dobru, jednu lošu. Dobra je vijest da nisam umro iz prve, a loša vijest je da to nije recimo skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam dotjeran. Imamo najbolji Institut za kardiovaskularne bolesti ovde kod nas u Kamenici, ljekare koje ja poznajem generacijski, i bili su fer. Ja kada odem kod ljekara, uvijek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića – rekao je Balašević, i nastavio – rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne vjerujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali… Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice – istakao je Balašević.

 

Ne propustite