KAD NE PJEVA, ONA ZASUČE RUKAVE PA BERE POSTAN, ČISTI SVINJAC I VOZI TRAKTOR: Sprsku pjevačicu uslikali u rodnom selu, PREPOZNAJETE LI JE?

Show
KAD NE PJEVA, ONA ZASUČE RUKAVE PA BERE POSTAN, ČISTI SVINJAC I VOZI TRAKTOR: Sprsku pjevačicu uslikali u rodnom selu, PREPOZNAJETE LI JE?
.

Za selo Samarinovac kraj Žitorađe do prije neku godinu malo ko je čuo. Ali otkako je Aleksandra Mladenović postala zvijezda "Granda", veliki broj njenih fanova dobro zna gdje se nalazi ovo mjesto sa svega 750 stanovnika.

U Samarinovcu nema mnogo domaćinstava, oko 150, ali jedno pripada porodici sve popularnije pjevačice.

kurir-rs

Foto: Kurir.rs

Ekipa Kurir Starsa posjetila je Aleksandrin dom. Na iznenađenje, i ona je bila tamo. I to na njivi. Kao što mi nismo očekivali da ćemo Mladenovićku zateći kako se bavi poljoprivrednim poslovima, tako se i ona našla u čudu kad nas je vidjela. Ali se istinski obradovala, piše Kurir.

"O, došli mi moji Kurirci. Ovo je moj San Marino! Dobro mi došli", rekla je pjevačica i odmah nas sprovela kroz imanje. Upoznala nas je s tatom Goranom, mamom Vesnom, bratom Aleksandrom, snajkom Aleksandrom, njihovom kćerkom Unom, bakom Radmilom i dekom Stojanom.

kurir2

Foto: Kurir.rs

"To je moja Ceca Ražnatović, kad je bila mala, samo je pjevala pjesmu 'Cvetak zanovetak'. Ja kažem, aman, dijete, imaš li ti još neku pjesmu na repertoaru, a ona samo skoči sa stepenika i kaže: 'Nemam, babo' i nastavi da cvrkuće", kaže ponosna Aleksandrina baka.

Pjevačica je toliko omiljena u svom selu da za nju imaju samo riječi hvale. Ona nije zaboravila odakle je krenula, pa nam je odmah pokazala kako vozi traktor.

"Vrlo je lako, ajde, upadajte. Ovo je moja limuzina. Vozim bolje od Miška. Ajmo, brm-brm. Čuvajte se, Aleksandra vozi", šalila se Mladenovićka, koja ima najmoderniji traktor u selu.

"Pa to mi je kćerka kupila. Ponosan sam na nju. Čim je zaradila prve pare, odmah je mislila na svoje roditelje. Majci je kupila auto, a meni traktor", kaže pjevačicin otac.

Majka kroz suze priča kako Aleksandra i danas voli da sadi i bere bostan i dinje.

kurir3

Foto: Kurir.rs

"Od malih nogu, kako je naučila da sadi lubenice i dinje, to je radila. Sad su već prošle, ali na njivi je provodila po nekoliko sati dnevno. Pjevala je i sadila voće i povrće", rekla je majka.

Ali to nije sve. Aleksandra i sada kada dođe u selo, obavlja sve poslove u domaćinstvu.

"Nije me sramota da kažem da čistim svinjac, da pljevim luk i berem paprike. Imamo sjajan plastenik i sve što treba da se pomogne, ja pritrčim. Nije me sramota jer bih se u suprotnom stidjela mjesta u kojem sam odrasla, a ja ga volim najviše na svijetu. Za mene je ovo centar svijeta i nijedna svjetska sila ne može da me promijeni. Srećna sam što sam uspjela, ali imala sam cilj", rekla je pjevačica.

kurir4

Foto: Kurir.rs

Kad nam je pokazala okućnicu, pjevačica nas je uvela u svoj dom, gdje je već bilo servirano posluženje. I to domaće!

(Kurir.rs)

Ne propustite