MIROSLAVU ILIĆU POZLILO NAKON KONCERTA, UHVATIO SE ZA VRAT: Svi su dotrčali do njega, EVO U KAKVOM JE STANJU!

Show
MIROSLAVU ILIĆU POZLILO NAKON KONCERTA, UHVATIO SE ZA VRAT: Svi su dotrčali do njega, EVO U KAKVOM JE STANJU!
.

Kada je sišao sa scene, Ilić se požalio da mu nije dobro, zbog čega su ga smjestili u bekstejdž, ali nakon deset minuta bilo mu je bolje.

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Kako Kurir saznaje, Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osjećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

miroslav

"U trenutku je preblijedeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smjestili na stolicu u bekstejdžu, gdje ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je vidjela takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže naš izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim riječima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspio da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac. - Primijetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah",- kaže naš izvor.

Inače, Ilić je pred koncert bio raspoložen, što se i primijetilo kada smo razgovarali s njim neposredno pred izlazak na binu. - Ovo radim dugi niz godina. Nema kolege koji nije bio ovde, da li kao gost, da li u publici. Više su se umorili i oni da dolaze, i ja da ih zovem, i više nikog i ne zovem, niti ko dolazi i aj zdravo - rekao je Miroslav. Ipak, o jednoj stvari nije želio da priča. Kada smo ga pitali zašto se u ponedjeljak nije pojavio na suđenju na kome je trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac Devinu Antonoviću, kratko je prokomentarisao:

"Kakvo suđenje? Doviđenja, imam koncert večeras, ćao!" mahnuo  je Miroslav.

(Kurir.rs)

Ne propustite