NIJE IMALA NOVCA I SAMA JE BEZ MAJSTORA RENOVIRALA KUHINJU! Kupila je materijal preko interneta i učinila ČUDO, ČEKAJTE SAMO DOK VIDITE SLIKE (FOTO)

Objavljeno:11.12.2019 - 16:46
A A A Times Arial

Šarlot Gridi (26) iz Velsa ima već 70.000 pratilaca na Instagramu koje je privukla objavljujući postupak renovacija u svom domu. Među najpopularnijim objavama bila je obnova kuhinje. Kupila je ljepljive pločice, odnosno naljepnice za njih, a elemente je obojila umjesto kupovine novih.

"Očajno sam željela novu kuhinju, a nisam imala novca za potpunu renovaciju, pa sam došla na ovu ideju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Došla sam na ideju bojenja cijele kuhinje. Kupila sam naljepnice za pločice preko interneta i tako postigla efekt novih pločica, a onda sam kupila boju i obojila kuhinjske površine. Prije su bile sjajnocrne boje, a sada su mat bele. Elemente sam takođe obojila, a koristila sam mali valjak i jedanu manju četkicu za teško dostupna mesta."

"Promijenila sam ručkice koje sam jako malo platila, a bijele utičnice zamijenila sam hromiranim. Pod sam kupila takođe na internetu i upotrebila sam skalpel i lijepak u spreju za pričvršćivanje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sve zajedno Šarlot je platila 200 funti, što je otprilike 28.000 dinara i presrećna je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Presrećna sam renoviranjem i zaljubljena sam u svoju novu kuhinju. Kada god uđem u nju, osjećam se ponosno."

(Večernji.hr)

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia