VEROVATNO JE ŽIVOTINJA U MENI, ONA JE ZASLUŽNA Šok intervju Milana Gurovića o braku i porodici! SADA JE MNOGO TOGA JASNIJE

Aktuelno
VEROVATNO JE ŽIVOTINJA U MENI, ONA JE ZASLUŽNA Šok intervju Milana Gurovića o braku i porodici! SADA JE MNOGO TOGA JASNIJE
,

Milan Gurović priveden je zbog porodičnog nasilja nakon što je nasrnuo na svoju suprugu Tanju i maljoletnu kćerku Milicu (16).

Bivši košarkaš sumnjiči se da je više puta udario svoju ženu i kćerku. Policija je stigla odmah po prijavi i privela ga, a protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog porodičnog nasilja, piše Espreso.rs.

Proslavljenom srpskom košarkašu određen PRITVOR zbog nasilja u porodici! SUPRUGA I ĆERKA POVRIJEĐENE, SVI SU U NEVJERICI

STIGLI SU ISPRED DOMA GUROVIĆA: Oglasila se Tanjina sestra, imala je da poruči samo OVO!

Ova vijest je šokirala javnost s obzirom na to da je Gurović bio u naizgled skladnom braku, da se često na javnim događajima pojavljivao u društvu supruge i da je uvijek lijepo govorio o njoj i njihovom odnosu.

Evo i jednog intervjua u kome je govorio baš o braku, porodici, vaspitanju djece, prihvatanju Tanjinog sina iz prvog braka...

683860-zena-i-milan-gurovic-ls

Posmatrajući tvoju karijeru, čini mi se da si se prilično uravnotežio kad si zasnovao porodicu?

- Da, za to je najzaslužnija moja žena. Ja sam bio igrač kojem je trebalo da ga neko koči. Ja to gledam ovako: imaš dve linije – gornju i donju. Ne valja ni kada si previše nezainteresovan za neke stvari u životu, a ne valja ni kad prelaziš tu granicu. Ja sam tu granicu često prelazio. Moraš da naučiš da nekada nešto prećutiš i zanemariš nepravdu da bi bio u sredini. Ali, ja to nisam znao, jer je vulkan izbijao iz mene. Takav mi je karakter.

1135758

Koliko se život sportiste promeni kad se skrasi?

- Mnogo. Dok sam bio mladić, nije mi bilo bitno da li sam ustao u sedam ujutru ili u podne. Često sam znao da posle treninga ne odem na spavanje, nego vilenim, na primer, po Atini. To se sve promenilo kad sam se oženio i postao otac. Kad posle nekog poraza dođeš kući i zagrliš decu, shvatiš da košarka nije najvažnija stvar na svetu i da je porodica svetinja.

Kako si upoznao svoju suprugu?

- Upoznali smo se 1998. na moru u Crnoj Gori. Bila je to ljubav na prvi pogled. Mislim da svi tako počnu (smijeh).

gurovic-metlas-1000x0

Kad ste se upoznali, Tanja je već imala dijete. Da li ti je to smetalo?

- Dušan je imao pet godina kad smo se mi upoznali. U Srbiji je to još uvek tabu temu, kao sa ženom si koja ima tuđe dete. To nije tuđe dete, to je moj sin, bez obzira što mu nisam biološki otac. On od pete godine živi sa nama, a sada ima 22. Oduvek ga doživljavam ga kao svoje dete.

Ne propustite