Zimska čarolija u hotelu Grand 4* Rogaška Resort u Sloveniji!

Aktuelno
Zimska čarolija u hotelu Grand 4* Rogaška Resort u Sloveniji!
-

Grand Hotel Rogaška nudi 194 soba koje se nalaze u historijskoj glavnoj zgradi te u dvije depandanse (Strossmayer i Styria).

12

Sobe i suite su elegantno opremljene, a pored toga predstavljaju utočište za mir i opuštanje. Standard sobe se nalaze u dvije depandanse sa četiri zvjezdice.

4

Obuhvataju površinu od 19-25 m², klasično su dizajnirane sa visokim plafonima, a nude prekrasan pogled na parkove ili obližnju čarobnu šumu.

6

Za potpuno opuštanje se razmazite u termalnom bazenu ili saunama gdje ćete osvježiti tijelo i mišiće.

8

Nezaboravni i opuštajući trenuci u saunama i ljekovitoj termalnoj vodi će vas u potpunosti opustiti.

10

Nakon cjelodnevnog opuštanja se prepustite iznenađenju odličnih kuhara. Uživajte u restoranu Four Seasons, a u desertu možete uživati u Grand Caféju.

11

Na kraju dana vas očekuje i prijatno druženje na terasi koja će vam u romantičnoj atmosferi dočarati prekrasan pogled na park i fontane. Zvuči čarobno, zar ne?

5

Dva noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u standardnoj dvokrevetnoj sobi platite 310 KM, CityDealu 46 KM, a ostatak od 264 KM pri dolasku u hotel!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite