IVAN KROLO JE PRVI POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI, KAD VIDITE KAKAV JE DANAS ZAPREPASTIT ĆETE SE: Ovakav prizor niko nije očekivao, BRUKA!

Show
IVAN KROLO JE PRVI POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI, KAD VIDITE KAKAV JE DANAS ZAPREPASTIT ĆETE SE: Ovakav prizor niko nije očekivao, BRUKA!
.

Dorijan, pobjednik druge sezone Života na vagi trenutno je ličnost broj jedan u regiji, a prije nešto više od pola godine na njegovom mjestu bio je Ivan Krolo.

Ivan Krolo je pobjednik prve sezone showa Život na vagi, a novinari RTL povodom godinu dana od njegove pobjede uradili su kratku priču o njemu.

Krolo je u prvoj sezoni smršao 45 kilograma, odnosno sa 128,9 spao je na samo 83,9 kilograma, međutim ma koliko se trudio nije uspio zadržati tu kilažu.

krolo2

foto: RTL

Kako sam navodi na početku mu se vratilo nešto malo kilograma i tada je još bio u toj nekoj top pormi i redovno je trenirao, ali u zadnja dva tri mjeseca Krolo je imao problema sa povredom što ga je spriječilo da trenira, a sve skupa je rezultiralo da se od završetka Života na vagi udebljao nekih 15 kilograma te je ponovo na granici od 100 kilograma.

krolo

foto: RTL

Krolo je izjavi oda je mnogo lakše skidati kilograme i održavati kilažu unutar kuće Života na vagi obzirom da svi u kući imaju na raspolaganju izuzetno kvalitetne trenere, nutricioniste, ali nakon izlaska sve postaje drugačije, svako bude prepušten sam sebi i isključivo svojoj želji da smršavi.

Evo ako on danas izgleda:

krolo1

Foto: Printscreen

Ne propustite