ANA NIKOLIĆ U LOŠEM STANJU, ZBOG NAGLOG MRŠAVLJENJA MORA HITNO NA OPERACIJU: Oglasio se blizak izvor, evo šta će joj URADITI!

Show
ANA NIKOLIĆ U LOŠEM STANJU, ZBOG NAGLOG MRŠAVLJENJA MORA HITNO NA OPERACIJU: Oglasio se blizak izvor, evo šta će joj URADITI!
.

Ana Nikolić je zahvaljujući operaciji smanjenja želuca, uspjela da skine više od 30 kilograma za samo nekoliko mjeseci, ali se nedavno suočila sa novim problemom. Nakon drastičnog gubitka na težini nastao je problem suvišne kože, a taj problem jedino može operacijom da se riješi.

Pjevačica će navodno početkom naredne godine, ponovo ići pod nož, kako bi se otarasila suvišne kože, koja joj smeta i koja  joj narušava estetiku.

ana-nikolic-3

- Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatima, i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je veoma brzo smršala, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja joj visi, a lipoliza i tretmani, kojima se podvrgnula da smrša, joj nisu baš puno pomogli. Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, riješila je da ponovo ode pod nož - navodno kaže izbor blizak pjevačici i dodaje da će Ana ići na operaciju, sredinom januara sljedeće godine.

- Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila, da će morati pod nož. Donijela je odluku, da tu operaciju izvrši u istoj privatnoj klinici, u kojoj joj je i smanjen želudac. Pošto se veoma plaši, dobro se raspitala o proceduri. Ljekari će joj napraviti rez u donjem dijelu stomaka, i ukloniti višak kože i masnog tkiva, a eventualno će joj i pupak premjestiti na višu poziciju. - kaže izvor i dodaje da Ana planira još jednu operaciju:

ana-nikolic-1

- Moraće da ojača trbušne mišiće, a nakon operacije uklanjanja kože, planira i da poveća zadnjicu. Za to će joj poslužiti masno tkivo iz butina, koje će joj ubrizgati u zadnjicu. Ani je važno da nakon operacije nema vidljive ožiljke, ali joj je bili bitno i da period oporavka, ne bude predugačak, budući da planira da objavi novi album. Ljekari su je uverili da će, ukoliko sve bude u redu, moći da izađe iz bolnice za tri dana. Međutim, moraće da nosi čvrst elastični pojas gotovo mjesec dana, a neće smeti ni da se izlaže većim fizičkim naporima u tom periodu - rekao je izvor i otkrio cifru koliko će koštati svi ti zahvati:

- Ona se složila sa svim idejama i za operaciju će morati da izdvoji oko 7.000 evra. Njoj je bilo bitno da ne mora dugo da leži, i da može što prije da se baci na posao - završava izvor.

Novi.ba/SD

Ne propustite