HALID MUSLIMOVIĆ JE U CENTRU SKANDALA, A OVO JE NJEGOV SIN: Za tri mjeseca postaje otac, a žena mu još u školu ide, SAMO DOK VIDITE KAKO IZGLEDA

Show
HALID MUSLIMOVIĆ JE U CENTRU SKANDALA, A OVO JE NJEGOV SIN: Za tri mjeseca postaje otac, a žena mu još u školu ide, SAMO DOK VIDITE KAKO IZGLEDA
.

Nasljednik folk pjevača u januaru postaje otac, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, njegova izabranica će, pošto još ide u školu, zbog porođaja morati da pauzira s nastavom.

Sin Halida Muslimovića, Enis (27), za tri mjeseca postaće otac! Kako se saznaje, nasljednik folk pjevača iz Bosne i Hercegovine čeka dijete sa sedamnaestogodišnjakinjom M. A. iz Banjaluke, sa kojom je izvjesno vrijeme u vezi, a odnedavno i žive zajedno.

halid-muslimovic

Inače, o ovoj temi već izvjesno vrijeme spekuliše se estradom, pa su novinari riješili da se raspitaju malo više o tome.

muslimovichalid

Enis se osam godina zabavljao sa jednom djevojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta djevojčica još ide u srednju školu, ali vjerovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda  – kaže izvor Kurira.
Novinari su kontaktirali Halida, koji je posljednjih nedjelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, pa je zbog toga dosta nepovjerljiv prema novinarima. Upitan da li je istina da postaje deda, on je potvrdio.

halid-sin-1
 
Poslije kiše sunce, oko mene i u meni sve je lijepo. Ja sam u onom ružnom svijetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo… Hvala na čestitki, pozdrav za Kurir, kakav-takav je – napisao je Halid.
Inače, bh.  mediji pisali su o vezi maloljetne M. A. i Enisa, a kako navode, njih dvoje neće u skorije praviti svadbu.

halid

Ipak, Halid i njegova supruga podržavaju svog sina, a pomažu mu i s renoviranjem novog doma, gdje će budući roditelji živjeti sa nasljednikom.

Ne propustite