Malo koji grad na svijetu može ponuditi toliko doživljaja kao Sarajevo & Hotel Hollywood 4*!

Aktuelno
Malo koji grad na svijetu može ponuditi toliko doživljaja kao Sarajevo & Hotel Hollywood 4*!
-

Hotel Hollywood smješten je u neposrednoj blizini zelene četvrti Ilidža u Sarajevu i 2 km od Međunarodne zračne luke Sarajevo te sadrži prostrane, moderne sobe s besplatnim WiFi-jem, klima-uređajem i kadom ili tušem.

02

Gosti besplatno mogu koristiti unutarnji bazen, saunu i fitness-centar. Hotel se nalazi u blizini izvora Vrelo Bosne na rijeci Bosni. Malo koji grad na svijetu može ponuditi toliko doživljaja kao Sarajevo & Hotel Hollywood 4*!

08

Supermarket je smješten svega 100 metara od hotela. Glavni autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 6 km. Hotel Hollywood sadrži besplatno privatno parkiralište pod nadzorom.

03

Gostima je također na raspolaganju 18 konferencijskih dvorana i soba za sastanke. U jednom od 3 dostupna restorana gosti mogu kušati velik izbor jela domaće, međunarodne i sredozemne kuhinje.

09

Hotelski vanjski bazen te wellness i spa-centar s raznim kozmetičkim tretmanima dostupni su uz nadoplatu. Gosti također mogu uživati ​​u sportskoj dvorani i kuglani.

10

Platite samo 35KM a ostatak od 140 KM direktno na recepciji hotela za dva noćenja sa uključenim doručkom i korištenjem Wellness & Spa zone za dvije osobe!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

 

 

 

Ne propustite