MARINO I SARA ZALJUBILI SU SE U ŽIVOTU NA VAGI, A SINOĆ JE PAO I POLJUBAC: Zajedno su smršali više od 80 KG, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDAJU (FOTO)

Show
MARINO I SARA ZALJUBILI SU SE U ŽIVOTU NA VAGI, A SINOĆ JE PAO I POLJUBAC: Zajedno su smršali više od 80 KG, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDAJU (FOTO)
.

Marino Marušić s drugim se izazivačima vratio u show 'Život na vagi'. Motivacija mu je bila želja pokojnog oca da se dovede u red kako se ne bi razbolio kao on

Kad je Edo vidio Marina kako ulazi u studio, rasplakao se, a nakon njega se rasplakala i Marijana. "Da nije njega, možda bih odustao kad sam ispao. Hvala ti!", poručio je Marino svom treneru Edi koji mu je bio velika potpora. 

marino1

Marijana je pozvala i Marinovu mamu koja je nasmijavala publiku i u prvoj epizodi da dođe na pozornicu. "Sara, čuješ? Samo ostani takva!" poručila je mama 'nevjesti'.

Marino je u show ušao sa 167,1 kilograma, a na ovom je vaganju imao 109,2 kilograma, što je razlika od 57,9 kilograma. "Imam još posla, ali sretan sam", rekao je.

marino2

Nakon toga otkrio je kako je nakon ispadanja iz showa, a prije nego što se vratio kao izazivač, u svom rodnom Zadru trenirao s kandidatom iz treće sezone - Mirom Bajlom. "Stvarno, svaka mu čast! Pomogao mi je puno", poručio je.

Marino i Sara u showu su otpočeli i vezu i mnogi su navijali za njih, posebno za Saru, koja je mnogima bila najsimpatičnija učesnica.

marino3

Sara je imala 137,7 kg, a posljednji korak na vagi u „Životu na vagi“ pokazao je 103 kg.

saraa

A sinoć je pao i prvi poljubac.

saraa

Ne propustite