ŠTA SE DESI KAD KOMŠIJA SA 4. SPRATA NEĆE FASADU: Svi se smiju ovom slučaju iz SRBIJE, POGLEDAJTE DOLJE I BIĆE VAM SVE JASNO!

Kiosk
ŠTA SE DESI KAD KOMŠIJA SA 4. SPRATA NEĆE FASADU: Svi se smiju ovom slučaju iz SRBIJE, POGLEDAJTE DOLJE I BIĆE VAM SVE JASNO!
.

Komšija sa četvrtog sprata u jednoj zgradi na Obilićevom vencu u Beogradu odlučio je da ne želi fasadu, a da stvar bude gora - ta želja mu je ispunjena. 

Naime, svima nam je poznatao da saživot sa nepoznatim ljudima u zgradi nije lak i da svako ima svoje želje i prohtjeve. Rezultat takve jedne "farse" predmet je podsmijeha posljednjih mjeseci u Beogradu. 

Cijela zgrada prekrečena je sivom bojom, a samo oko prozora komšije sa četvrtog bijeli, goli, betonski zid. 

Oko svih prozora siva nova fasada, samo oko tri prozora na cijeloj zgradi fasade nema. 

fasad2

Printscreen/Facebook/Savski nasip

Otkako se ova fotografija pojavila na društvenim mrežama bukti rasprava u komentarima. Od onih kako čovjek možda nema para za fasadu, pa sve do onih kako odmah treba da ga se kazni. Našao se tu i pokoji šaljiv komentar. 

- Možda čovjek nema para za fasadu - rekao je jedan korisnik Facebooka.

- Neshvatanje zakona, a još manje potezanja istog. Niko nije vlasnik fasade, pojedinačno. Vlasnik ste samo unutrašnje strane zida. Fasada je zajedničko dobro.

- Odnos prema zajedničkom dobru nije razvijen među plemenima Balkana - stoji u komentaru.

- Moguće da će on kasnije sam da uradi u svom stilu - našalili su se ljudi.

- Radi ko šta hoće, jer tako je u mogućnosti, pošto se zakon ne poštuje - stoji u komentaru.

- Kazna odmah. Nema u demokratiji hoću - neću. Većina odlučuje. Ako ti se to ne sviđa, kupiš kuću na selu, pa radi šta hoćeš - zaključio je jedan korisnik Facebooka.

(Novi.ba/Espreso.rs)

Ne propustite