"Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara"

Kiosk
"Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara"
.

"Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara svog (sad već bivšeg) muža u tatinom stanu. 

Stan je dobila u miraz, još je bio u fazi renoviranja, ali očigledno moja sestra koristila stan da bi varala muža. Napadajte me koliko želite, pričajte mi da “nemam prava da se miješam” i kako treba da sam uvijek na njenoj strani je mi je sestra najrođenija, ali meni apsolutno ne pada na pamet da ‘branim’ takvo đubre od čovjeka. 

sad-man

Ako je u stanju da svog muža, sa kojim je pritom 8 godina u braku i imaju djecu, prevari, onda je i te kako u stanju da i meni tako zabode nož u leđa.

sad-man

Svaka osoba koja vara je za mene dno dna i ne zaslužuje ikakvu podršku i ljubav. Sa obzirom da sam imao dokaze, poslao sam ih njenom mužu. Ona me je kasnije zvala xy puta, plakala i vrištala kako sam joj ja “uništio brak”, kako joj je žao i kako se kaje, a sad ne zna šta da radi jer on želi razvod. Pričala je kako ne može bez njega da živi, a kako sam ja “za sve kriv”… Samo sam je pitao “da li ti je bilo žao i muža i djece kada si upadala drugim muškarcima u krevet? ” i prekinuo svaki kontakt sa njom."

sad-man

Ne propustite