SEVERINA NAKON KONCERTA UGLEDALA SVOJU MAJKU: Svi su požurili da vide kako izgleda ANA VUČKOVIĆ, ostavila ih je bez RIJEČI (FOTO)

Show
SEVERINA NAKON KONCERTA UGLEDALA SVOJU MAJKU: Svi su požurili da vide kako izgleda ANA VUČKOVIĆ, ostavila ih je bez RIJEČI (FOTO)
.

Severina je u subotu u zagrebačkoj Areni održala koncert u sklopu ”The Magic” turneje. Koncert je bio nabijen emocijama, posebno zato jer je uslijedio nakon nepravomoćne presude prema kojoj sin kojeg je Severina dobila s Milanom Popovićem trenutno boravi kod njega.

419941-severina-ff

Pjevačici je podrška stigla iz svih država bivše Jugoslavije od mnogobrojnih fanova, kolega, javnih ličnosti, međutim najsnažnije riječi utjehe ovih dana pružaju joj suprug Igor i majka Ana Vučković, za koju je posebno vezana.

Seve je prekjuče prvi put izašla u javnost poslije odluke suda, i to na scenu zagrebačke arene u kojoj je njene najveće hitove horski pjevalo više od dvadeset hiljada ljudi.

Poslije uspješnost koncrerta, pjevačica je progovorila za emisiju “Premijera” i osvrnula se na nedaće koje su je zadesile.

severina

– Moja mama je rekla da će ih sve prebiti – u svom stilu rekla je Severina.

Dirljiv trenutak koji je uslijedio nakon koncerta Severina je podijelila na Instagramu. Trenutak kada ju je majka ugledala poslije spektakularne izvedbe je zaista neprocjenjiv.

 

Ne propustite