Nova godina u jedinstvenoj atmosferi Splita i udobnosti hotela Jona 4*!

Aktuelno
Nova godina u jedinstvenoj atmosferi Splita i udobnosti hotela Jona 4*!
-

Split je posebno mjesto koje se na kraju godine karakterizuje kao adventska i novogodišnja destinacija za pravu pustolovinu.Zato okupite svoje najdraže i krenite na put kako biste upravo ovdje nazdravili 2020. godini!

02

Grad će biti specijalno okićen i zbog turista koji se očekuje u Splitu za Novu godinu, kao i zbog građana koji su odlučili provesti novogodišnje praznike u Splitu. To će biti prava zabava za pamćenje uz vrhunsku zvučnu i svjetlosnu produkciju.

06

Naravno doček će pratiti raznovrsna ugostiteljska ponuda a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine predviđen je i prekrasni ponoćni vatromet. Ako još niste odlučili, možda je baš Split vaš izbor.

03

Hotel Jona nalazi se u Podstrani, na svega 50 metara od Jadranskog mora. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i parkiralište. Gosti također mogu besplatno koristiti ležaljke na privatnoj plaži.

09

Sve sobe uključuju klima-uređaj, LCD TV satelitskim programima i sef. Jedinice uključuju i vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. U hotelu San Antonio, udaljenom 50 metara, svakog se dana poslužuje bogat bife doručak.

08

Restoran hotela San Antonio nudi jela domaće i međunarodne kuhinje. Gosti također mogu besplatno koristiti bazen, saunu i teretanu obližnjeg hotela San Antonio, a uz nadoplatu mogu dogovoriti i masažne tretmane.

07

Pješačke staze na planini Mosor nalaze se na 3 km. Na rijeci Cetini, udaljenoj 15 km, gosti mogu uživati u brojnim mogućnostima za rafting i vožnju kanuom. Hotel Jona smješten je 8 km od UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače. Zračna luka Split nalazi se na 26,8 km. Usluga prijevoza dostupna je na zahtjev i uz nadoplatu.

04

Tri noćenja za dvije osobe sa doručkom u hotelu Jona 4* platite samo 363 KM!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite