SJEĆATE LI SE VIKTORIJE KOJOJ JE BRADA RASLA BEZ PRESTANKA, E PA OVO JE ONA DANAS: Iznenadit ćete se kad je ugledate, OGROMNA PROMJENA!

Šokantno!
SJEĆATE LI SE VIKTORIJE KOJOJ JE BRADA RASLA BEZ PRESTANKA, E PA OVO JE ONA DANAS: Iznenadit ćete se kad je ugledate, OGROMNA PROMJENA!
.

Ljekari su joj govorili da će se sve vremenom srediti, a Viktoriji je zbog rijetkog oboljenja brada i dalje neprestano rasla. 

Ona piše, učestvuje u kampanjama, javno govori i glumi. I ima čerubizam – tako je jedan portal nedavno opisao Viktoriju Rajt. Baš nju su istakli kao primjer hrabrosti i istrajnosti jer je čerubizam rijetko genetsko oboljenje koje izaziva promjene u donjem dijelu lica, obično još od ranog djetinjstva.

d2xmfrfp

Još kad je Viktorija Rajt bila mala, njena majka je primijetila da djevojčici zubi rastu kako ne treba. Nedugo potom njenoj kćerki je dijagnostifikovana rijetka bolest lica s prekomjernim razvojem vezivnog tkiva, praćena glavoboljama i bolovima u vilici.

Doktori su isprva rekli da će Viktoriji brada prestati da raste, ali stanje se vremenom samo pogoršavalo, naročito u pubertetu. Ipak, ona je nekako uspela da se izbori sa svojom situacijom, prenosi magazin "Žena.blic".

victoria-wright-in-cast-o-001

"Naučila sam da je najbolje da se nasmješim kad neko počne da zuri u mene, jer to ne znači odmah da on misli nešto loše", kaže Viktorija.

2lgk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvturnn01eqv8vywyyogizmzllnznmnjizzjq4ngqyzgyzndexm2ewztyuanblz5gtas0cngcbotab

2

Ona danas živi sa suprugom i kćerkom i vodi blog „Not Just A Funny Face“, gdje se najbolje vidi koliko su teme različitosti važne za sve nas.

Ne propustite