NEKAD JE BILA KAO TENK, PREKO 100 KILOGRAMA, A SAD GRMI: Smršala je više od 40 kilograma, a izbacila samo JEDNU NAMIRNICU!

Porodica i zdravlje
NEKAD JE BILA KAO TENK, PREKO 100 KILOGRAMA, A SAD GRMI: Smršala je više od 40 kilograma, a izbacila samo JEDNU NAMIRNICU!
.

Donna Docherty (31) od djetinjstva je imala problema s viškom kilograma, gojaznošću,a kada je u jednom trenutku vaga pokazala okruglih 100 kilograma, kada je shvatila da prelazi svaku granicu, gubi samopouzdanje odlučno je rekla dosta i preuzela stvari u svoje ruke.

Dugo je bezuspješno pokušavala da smrša, probala razne dijete, ali značajnijeg pomaka nije bilo. Onda je shvatila da je problem samo u jednoj namirnici, ali namirnici koje se prožima i na bazi koje su mnogi proizvodi. ŠEĆER! Svoje omiljene slatkiše, Donna je tako zamijenila zdravim alternativama. Za doručak jede kašu, ručak je rezerviran za jaja, a za večeru je uvijek nešto zdravo.

neka1

Pored zdrave hrane, Donna i redovito vježba, točnije pet dana tjedno, a u svemu joj je puno pomogao i osobni trener. “Od kardija do vježbi s utezima. Za godinu dana sam izgubila 40 kilograma. Nisam mogla vjerovati kako dobro izgledam, a pogotovo kako se osjećam.” “Želim poručiti svima koji planiraju ovako nešto, to nije laka odluka, no nagrada je nevjerojatna”, rekla je Donna. Razlika je više nego očigledna.

Novi.ba

Ne propustite