CHAT DANA: Saopštila mu je najgoru moguću vijest, ali njegova je bila POSLJEDNJA!

Objavljeno:08.12.2019 - 09:47
A A A Times Arial

Ko se zadnji smije najslađe se smije..

ozb1

BONUS

Tata zna šta govori...

chale3

BONUS

Njen odgovor je nasmijao region!

otac6

BONUS

Moja mlađa sestra je sa 14 godina ostala trudna i sve je krila do nekih 4-5 mjeseci trudnoće.

Živimo u Švicaskoj i obzirom da nemamo stalne papire plašili smo se, pogotovo mama i tata da nas zbog toga ne protjeraju iz zemlje.

large-fustany-stylish-mamas-rita-dahdah-lebanon-blogger-pregnancy-looks-outfits-8

Čim su mama i tata saznali odlučili su da se nas tri vratimo u Bosnu, mama, sestra i ja. Iznajmili smo kuću na planini i tu proveli tri mjeseca, same sve dok se seka nije porodila.

Kada je seka rodila, mama je bebu nakon nekih petnaest dana u Općinskom matičnom uredu prijavila na mene, znači da sam ja majka, obzirom da sam ja tada imala 21 godina.

selo

Rekla je da sam se porodila kod kuće i da nismo imali uslove da dođemo ranije sa planine. Obzirom da se radi o Bosni sve je bez problema prošlo, a kada smo se vratli u Švicarsku kao samohrana mlada majka sam od države odma dobila svu moguću pomoć.

“Moj” sin mi je donio mnogo više nego sam mogla da zamislim.

majka-sa-sinom

U početku kada su mama i tata odlučili da se dijete upiše na mene nisam bila baš najsretnija, ali ispostavilo se da roditelji znaju najbolje i da ih uvijek treba slušati.

Imam 27 godina i vjerujte da sam na osnovu raznih socijanih pomoći dobila više nego što bih u Bosni zaradila mukotrpnim radom za cijeli život.

Foto:Ilustracija

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!