SEVERINA NASTUP ZAPOČELA MOLITVOM: Njene riječi slamaju srce, IZGUBILA JE SINA!

Show
SEVERINA NASTUP ZAPOČELA MOLITVOM: Njene riječi slamaju srce, IZGUBILA JE SINA!
.

Uoči početka koncerta u zagrebačkoj Areni Severina Kojić zahvalila je majci na podršci te započela molitve Oče naš i Zdravo Marijo, za koje je rekla da su baš potrebne.

Nestrpljivi fanovi u rasprodatoj zagrebačkoj Areni pjevačicu su dočekali skandiranjem. Nakon izraza zahvalnosti i molitve, pjevačica je krenula sa svojim hitovima pa je tako "Dalmatinku" odmah posvetila majci, a "Pogled ispod obrva" suprugu Igoru.

severina-foto-ras-srbija-igori-kojic

Koncert u Areni treći je na regionalnoj turneji Severine nazvanoj "The Magic Tour", u sklopu koje je očekuje i koncert u Ljubljani 21. decembra.

Uoči koncerta u Zagrebu Severina se obratila javnosti i na Instagramu, gdke je zahvalila na podršci obožavaocima iz svih dijelova Balkana, kao i javnim ličnostima koje su stale na njenu stranu poslije prvostepene presude prema kojoj njen sin Aleksandar od sada živi s ocem.

"Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori.

Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji."

Novi,ba/SD

Ne propustite