UPOZNAO JE DJEVOJKU SA MAJKOM: Sve je bilo fino dok ona nije izgovorila RIJEČI zbog koje joj je ZAUVIJEK OKRENUO LEĐA!

Kiosk
UPOZNAO JE DJEVOJKU SA MAJKOM: Sve je bilo fino dok ona nije izgovorila RIJEČI zbog koje joj je ZAUVIJEK OKRENUO LEĐA!
.

Moja majka je rekla jednu rečenicu koja me je toliko razočarala da ni danas ne mogu da povjerujem da je to izašlo iz njenih usta.

Pisac David Lurn podijelio je na Redditu priču o upoznavanju njegove supruge, Tamare i njegove majke. Kako kaže, to je bilo veče kada se potpuno razočarao u svoju majku, a njegov tekst prenosimo u cjelosti.

- Jednom u životu, pitanje moje majke potpuno me je ostavilo bez teksta. Bilo je to dana kada sam doveo svoju divnu devojku Tamaru da se upozna sa mojom majkom.

Nisam očekivao neko oduševljenje svoje majke. Ona i dalje živi u nekom viktorijanskom dobu i poštuje pravila i norme ponašanja tog doba. Poštuje protokole koji više nigdje ne važe i koji su zapravo čak i rasistički. Znao sam da će biti loše, ali pojma nisam imao da će biti toliko loše.

Znao sam da je moja majka loša osoba. Ipak je poznajem 30 godina i preživio sam tri decenije maltretiranja i nemogućih zahtjeva. Međutim, čak ni ja nisam bio spreman na ovo.

Dakle, doveo sam svoju divnu djevojku Tamaru da je upozna. Tamara je obrazovana, fina, kulturna, lekar. Moja majka, žena koja nema dan radnog iskustva, odmerila nas je na vratima, onda nju dobro odmerila, ledeno se nasmešila i rekla mi:

"Dušo! Zašto mi nisi rekao da ti je devojka crnkinja?".

tamara

Foto:Printscreen/Youtube

Zinuo sam i uzdahnuo od užasa. Pogledao sam je, onda pogledao Tamaru, uhvatio je za struk i rekao "Zbogom majko".

Od tog dana do danas ona i ja nismo reč progovorili. Možda me jeste rodila, ali to stvorenje nije moja majka. Slika koju delim nastala je baš sekund prije nego što smo krenuli do nje, bio je Božić.

Dao sam mojoj majci mnogo šansi. Međutim, ona je odrasla u nekom tom svom viktorijanskom svijetu i veruje da ima neke privilegije koje nema, to vrijeme je odavno prošlo. Prosto, njen um nije mogao da prihvati da je ta "crnkinja" obrazovana, kulturna dama sa manirima koja samo ima više melanina u koži i da treba da budem sretan što je ona takva rešila da prihvati ovog grubog, neotesanog i loše obrazovanog bivšeg pilota.

Novi.ba/Stil.rs

Ne propustite