Posjetite veličanstveni Beograd i doživite svoju avanturu sa smještajem u Boatelu Charlie!

Aktuelno
Posjetite veličanstveni Beograd i doživite svoju avanturu sa smještajem u Boatelu Charlie!
-

Beograd krije i puno više od toga i uvijek iznova iznenadi. Ono što je posebno u ovom gradu jest osjećaj dobrodošlice i prihvaćenosti, sitnice koje znaju toliko oduševiti da vam s vremena na vrijeme potpuno zaljuljaju vlastiti svijet.

4
Stvoren kao rezultat spajanja nespojivog, povijesnih previranja i različitih osvajača koji su ostavili svoj pečat na ovome gradu, Beograd je izrastao u metropolu eklektične zanimljivosti, a uvijek zadržao svoju posebnost i šarm koji se ne može usporediti niti s bilo kojim drugim mjestom ni filozofijom.

2

On putnike često podsjeti na neke gradove i kulture, pa ga se nerijetko uspoređuje s Londonom i Berlinom, ali čim malo bolje upoznaju ovu metropolu na specifičnom poluotoku, shvate da je riječ o jedinstvenoj kulturi koja s lakoćom ostavlja snažan dojam i s takvom se lakoćom uvlači pod kožu.
Svakome je ko je barem jednom okusio čari Beograda, potpuno je jasan taj osjećaj.

2

Izaberite opciju između jednog ili dva noćenja za dvije osobe s doručkom u Boatelu Charlie po super cijenama!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite