GLUMILA JE ROSALINDU U ČUVENOJ SERIJI, MUŠKARCI SU ZBOG NJE GUBILI GLAVU: Danas ima 48 godina, kad je vidite u haljini SRUŠIT ĆETE SE

Show
GLUMILA JE ROSALINDU U ČUVENOJ SERIJI, MUŠKARCI SU ZBOG NJE GUBILI GLAVU: Danas ima 48 godina, kad je vidite u haljini SRUŠIT ĆETE SE
.

Sigurno se sjećate čuvene Rosalinde koja je u istoimenoj seriji, snimljenoj 1999. godine, glumica naslovnu ulogu.

Glumica i pjevačica iz Meksika koja danas ima 48 godina od pomenute hit serija pa do danas postigla je mnogo u karijeri i došla do zvezdanog statusa.

Ariadna Talija Sodi Miranda Motola kako glasi njeno puno ime, redovna je gošća na svjetskim svečanostima, poput nedavne dodjele Latino Gremija u Las Vegasu gdje se pojavila u ŠOK haljini.

rosalinda

foto: Profimedia

Trenutno ne možemod a se sjetimo većeg šoka od ovoga, ako čistu golotinju stavimo po strani. Talija kako je najčešće zovu, voli da s vremna na vrijeme nosi ekscenrtične haljine.

Ali i proed sve ekscentričnosti, svi najviše gledaju njeno nevjerovatno mladoliko lice.

Priroda ili ne, čudo plastične hirurgije ili najbolja genetika na svijetu (o njezi da ne pričamo, Talija sigurno sebi može da priušti vrhunsku njegu), muzička i televizijska zvijezda izgleda nestvarno!

Najmlađa od pet kćerki slikarke Jolande Mirande Mange i doktora patologije, poznatog naučnika i pisca Ernesta Sodija Palaresa, kao da pronašla "eliksir vječite mladosti".

rosalinda3

foto: Profimedia

A iako sada blista od sreće, nije u njenom životu sve oduvijek bilo blistavo.

Talija je ostala bez oca sa šest godina. Dr Palares je prem,inuo od dijabetesa, a njoj je nakon toga dijagnostikovan dezintegrativni poremećaj.

Njen talenat bo je jači od svega. Talija je kao djevojčica svirala klavir na Nacionalnom muzičkom konzervatorijumu, i veoma rano je počela da govori na tečnom francuskom jeziku.

Sa samo devet godina postala je članica dječjeg benda Pac Man. U djetinjstvu je menjala grupa, a 1990. izdala je prvi album, pod imenom Talija.

Sredinom i krajem devedesetih godina postigla je međunarodni uspeh, a početkom 2000. probila se na američko tržište.

Talija vrijedno objavljuje albume, neki od njenih posljednjih su Latina i Valiente. Uporedo se i bavi glumom. Poslije Rosalinde nije više glumila u telenovelama (prestala je kada je već postala jedno od najpoznatijih i najuticajnijih imena ovog TV formata), ali je nastavila sa filmskim ulogama (Mambo Café, The Minions).

Bavi se i modnim dizajnom na koji sa ponosom prenosi elemente meksičke kulture. Veoma je posvećena humanitarnom radu.

rosalinda2

foto: Profimedia

Svjetla tačka njenog života je i brak sa Tomijem Motolom (70), sa kojim ima kćerku sabrinu (12) i sina Alehandra (8). Motola iza sebe ima brak sa Lisom Klark i Marajom Keri.

Talija koja je pobijediila Lajamsku bolest, 2002. doživjela je otmicu sestara Laure Zapate and Ernestine Sodi koje su oslobođene nakon 12, odosno 36 dana.

Pjevačica nije u dobrim odnosima sa sestrama koje često u javnosti iznose prljave porodične detalje.

Novi.ba/ Žena.blic.rs

Ne propustite