BRENI I BOBI SVI ČESTITAJU, VELIKO SLAVLJE U KUĆI ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena se oglasila, komentari pljušte!

Show
BRENI I BOBI SVI ČESTITAJU, VELIKO SLAVLJE U KUĆI ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena se oglasila, komentari pljušte!
.

Pjevačica kaže da na dan kada je bivšem teniseru izgovorila sudbonosno “da” voli da okupi sinove i njihove nježnije polovine za stolom i tako proslavi.

Decembar u domu Živojinovića je mjesec slavlja. Jedno od njih je godišnjica braka, koju Brena i Boba danas slave 28 godina provedenih pod bračnim zavjetima.

brena-i-boba

foto: Printscreen

- Mi to proslavaljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja djeca na okupu sa nama, sa njihovim djevojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo flašu šampanjca i da sjedimo da se družimo i ispričamo. Bez velike pompe i glamura - kaže kroz osmijeh Brena, koja će u novogodišnjoj noći zabavljati Beograđane ispred Narodne skupštine.

Ipak u njenom domu praznična atmosfera je čitav ovaj mjesec.

brena-i-boba14

foto. Printscreen

- Decembar je mjesec u kom zaista imamo mnogo obaveza. Naručito one obaveze koje ljudi ne vide, a to je da imate i neku komunikaciju sa svojom porodicom. Zato što su našoj deci potrebne mame u decembru, a ne samo u drugim mjesecima. Sreća što su svi odrasli, pa oni meni mnogo više pomažu, nego ja njima. Veoma sam srećna ove godine, jer Boba i ja slavimo danas 28 godina braka. Slavimo godišnjicu. Potom dolaze koncerti 14. i 15. decembra u Zagrebu, koji su uglavnom rasporodati. Potom slijedi pozorišna predstava koja me je zaista obradovala, jer u životu svakog umjetnika uvijek se dešavaju neke nove stvari koje prave krunu ili nadogradnju u njegovom životu. Velika sreća u umjetnosti je što na neki način nikada ne možete da dođete do kraja, jer se uvijek dešava nešto novo. Sve dok imate prilike da vas okružuju kreativni ljudi, onda je to savršeno.

brenaaa

Brena ne krije radost što će pozorišna predstava čiji su autori glumci Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević, biti o njoj kao fenomenu Jugoslavije.

- Veoma sam počastvovana. To nije predstava o jednoj Lepoj Breni gdje bi pričali o njenoj biografiji, ovo je jedna dopuna u mom životu i karijeri - smatra pjevačica koja je dva čeka da vidi premijeru, ali se nada i pozivu na jednu od proba.

- Još nisam vidjela probe, čekam poziv. Dogovorili smo se da kada budu složili cijelu predstavu da je vidim, kazala je pjevačica, a prenosi "Alo.rs".

Ne propustite