FOLKERKA NEMA NI ZA HRANU?! LETJELA JEFTINIM AVIONOM, A NJEN DEČKO SE CRVENIO OD STIDA: Objavljene njihove slike!

Show
FOLKERKA NEMA NI ZA HRANU?! LETJELA JEFTINIM AVIONOM, A NJEN DEČKO SE CRVENIO OD STIDA: Objavljene njihove slike!
.

Da odmor može da bude veliki luksuz i isprazni i najdeblje novčanike, dobro zna folkerka Snežana Đurišić, koja ne samo da se sa Kipra vraćala jednom od najjeftinijih avio-kompanija nego tokom ljeta nije željela da kupi ni vodu ni hranu! Umjesto toga, Snežana je svaki put kada bi ogladnila i ožednila, ustajala sa svog sedišta i uzimala hranu i piće koje je sakrila u prtljagu.

Naime, kako „Alo!“ saznaje od izvora koji se zatekao na istom letu sa Đurišićevom, pjevačica je u avionu bila sa svojim dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem, a par se vraćao iz Larnake u Beograd.

- Snežana i Vanja su bili među posljednjim putnicima koji su ušli u avion. U prvi mah mi je bilo čudno što su bili na letu jedne od niskobudžetnih avio-kompanija, tim prije što je ona poznata pjevačica koja mnogo zarađuje, a njen dečko ugledni doktor. Međutim, čim su sjeli na svoja sjedišta, Snežana je pozvala stjuardesu kako bi se požalila - priča izvor i navodi da je pjevačica bila jako nervozna što joj sjedište u avionu nije bilo udobno i što mora da se gura sa ostalim putnicima.

- Iako je Snežana mislila da će to što se žali stjuardesi nešto da promijeni, djevojka joj je objasnila da ne može da ih premjesti nigdje jer je avion pun. Poslije nekoliko opaski toj djevojci, Snežana se pomirila sa situacijom i morala je da sjedi na svom mestu - objašnjava izvor koji se neprijatno iznenadio i činjenicom da je Đurišićeva u prtljagu uspjela da sakrije flašice sa vodom kako ne bi morala da plaća piće u avionu.

snezana

Foto:Alo.rs

- Kada se malo smirila situacija s tijesnim sedištima, Snežana je ustala i krenula da pretura po ručnoj prtljagu koji je odložila iznad sjedišta. U prvi mah sam mislio da je traži nešto da obuče jer je u avionu bilo hladno, ali žena je izvukla flašicu sa vodom i popila nekoliko gutljaja. Verovatno je i njoj bilo neprijatno što pije iz flašice koju je ponijela, pa ju je brže-bolje vratila. Tokom leta je flašicu vadila nekoliko puta i vodom nudila i svog izabranika - ispričao nam je izvor i dodao:

snezana1

Foto:Alo,rs

- Malo mi je neobično što žena koja je toliko godina na estradi i toliko zarađuje neće da plati piće u avionu. Nisam se iznenadio ni time što ne baca pare, koliko me je iznenadilo što je vodu uspjela da sakrije i od kontrole na aerodromu. Možda jeste stipsa, ali bar zna da se provuče i za to joj skidam kapu - kroz smijeh zaključuje izvor za „Alo!“.

snezana2

Foto:Privatna arhiva

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite