PRIJE 7 GODINA BIO JE ZGODAN I SVE ŽENE SU BALAVILE ZA NJIM, SAD GA VIŠE NIKO NE MOŽE PREPOZNATI: Zovu ga "debeli tatica", a evo kako izgleda

Kiosk
PRIJE 7 GODINA BIO JE ZGODAN I SVE ŽENE SU BALAVILE ZA NJIM, SAD GA VIŠE NIKO NE MOŽE PREPOZNATI: Zovu ga "debeli tatica", a evo kako izgleda
.

Glumac Čening Tejtum za potrebe filma "Magic Mike" bio je prinuđen da tijelo dovede u savršenu formu. Miljenik žena priznao je da više ne vežba kao ranije i da zbog viška kilograma neće učestvovati u uživo performansu pod nazivom "Magic Mike Live".

Čening Tejtum u australijskom jutarnjem programu otkrio je da neće nastupati u velikom šou-programu "Magic Mike Live", koji će biti održan u Australiji sljedeće godine.

"Imam tijelo jednog pravog debelog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više da stalno da budem u teretani, a učestvovanje u programu "Magic Mike" je posao na puno radno vrijeme. Ne radi se samo o vježbanju, tu je i poseban režim ishrane i ostalo. To postane životni stil", objasnio je Čening, koji ima šestogodišnju kćerku Everli sa bivšom suprugom Dženom.

xsik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrrn01eqv8vndvhztyxzwuwngeymze0otfim2jlmtyxn2mwnwe2zdyuanbnkzmczqkeaieaaq

Glumac je priznao kako je u formi bio samo dok je trajalo snimanje filma jer čim su se kamere ugasile, na pameti mu je bilo samo jedno.

"Ono što ste videli u 'Magic Mikeu' trajalo je dvije sedmice. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti čizburger", priznao je glumac.

21c8d77c481f4f31345bfcaf24bf350e

foto: Profimedia

Čening je nakon razvoda našao novu ljubav - britansku pjevačicu Džesi Džej.

Izvor: Žena.blic.rs

Ne propustite