"U 8-om mjesecu sam trudnoće, a otac djeteta me ostavio.."

Kiosk
"U 8-om mjesecu sam trudnoće, a otac djeteta me ostavio.."
.

"U 8-om mjesecu sam trudnoće. Otac djeteta me ostavio kada sam mu rekla za trudnoću. Matori lažov iz Švajcarske. Govorio kako če se zbog mene razvesti, kako sam ja njegova sreća… Sve je lagao. Sa svojih 19 godina postala sam predmet ismijavanja u gradu. Govore mi da sam svakakva… GROZNO šta sve proživljavam.

Prije dva dana sam ovakva sa stomakom do zuba srela bivšeg momka kojeg sam ostavla zbog ovog glupog matorca iz Švicarske. Svašta sam doživjela, ali tako sam se šokirala kada mi je moj bivši momak juče rekao da me ne osuđuje, da me ne mrzi i ono što me je bukvalno “izulo iz cipela” rekao mi je da je spreman da me oženi i to prije nego se porodim.

Toliko ružnog sam prošla u zadnjih nekoliko mjeseci od kako mi je stomak porastao da sam iskreno mislila da je sarkastičan i da me na taj neki čudan način ponižava. Pitala sam ga da li se zeza ili stvarno to misli, a on mi je tada pružio ruku i rekao: “Ako želiš da se udaš za mene idemo odmah do zlatare da to ozvaničimo jednim prelijepim prstenom…”

trudnica

foto: Ilustracija

Vjerujte proplakala sam od šoka, sreće, STIDA što sam takvog muškarca ostavila zbog nekog lažova iz Švajcarske. Iskreno nemogu da vjerujem da mi se ovo dešava. Juče sam bila i kod njegovih roditelja i nećete vjerovati niko nije ni spomenuo to što sam trudna sa drugim muškarcem.

Iduće sedmice ćemo se vjenčati i moje dijete će imati OCA. Ne znam kako da opišem svoju trenutnu sreću, znam samo da ću biti, da ću se truditi da budem najbolja supruga, ali i snaja koja postoji. Zato svim curama želim daporučim da dobro razmisle prije nego urade nešto poput mene, ali i ako se nađu u situaciji poput moje, jer to je stvarno lako moguće u današnje vrijeme, ne gubite nadu, vjerujte u bolje sutra… Ja sam dokaz da je moguće!"

Izvor: Sve-za-vas

Ne propustite