PUT RASKOŠI U SARAJEVU: Buffet restoran - najbolji izbor za doručak u gradu + Wellness & Spa Malak Regency!

Aktuelno
PUT RASKOŠI U SARAJEVU: Buffet restoran - najbolji izbor za doručak u gradu + Wellness & Spa Malak Regency!
-

Put raskoši u Sarajevu. Malak Regency Hotel je jedinstveni hotel s pet zvjezdica, idealan za goste na poslovnim putovanjima kao i za sve one željne uživanja i opuštanja u zelenoj oazi Sarajeva, Ilidže.

2

Dobro došli u Malak Regency Hotel, hotel čija će vas ljubaznost oduševiti! Gosti svakodnevno mogu uživati ​​u kontinentalnom doručku, a restoran u sklopu objekta poslužuje jela domaće i međunarodne kuhinje.

16

Hotel Malak Regency nalazi se u Ilidži, na 12 km od Sarajeva, te ima unutarnji bazen, saunu i fitness-centar. U sklopu objekta besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište. Opustite se i uživajte u Turskom hamamu ili sauni, napunite baterije energijom u našoj teretani ili zaplivajte u prostranom bazenu. 

17

Hotel Malak Regency nalazi se u Ilidži, na 12 km od Sarajeva, te ima unutarnji bazen, saunu i fitness-centar. U sklopu objekta besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište. Sve elegantne sobe sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i minibar.

3

Pojedine sobe imaju balkon. Također uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Dostupni su ogrtači i papuče. U ovom se hotelu ne poslužuje alkohol.

4

Gosti svakodnevno mogu uživati ​​u kontinentalnom doručku, a restoran u sklopu objekta poslužuje jela domaće i međunarodne kuhinje. U hotelu se nalaze trgovina za poklone i recepcija otvorena 24 sata.

9

Međunarodna zračna luka Sarajevo udaljena je 4,2 km od objekta. Hotel Malak Regency uz nadoplatu nudi uslugu prijevoza iz/do zračne luke.

15

Izbor je na Vama: doručak ili doručak + 2h wellnessa - sigurni smo da nećete pogriješiti šta god da izaberete!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite