ZOVU GA ČUDESNI MELEM, LIJEČI SINUSA,UPALU KRAJNIKA,BRONHITIS,BOL U ŽELUCU,OPEKOTINE,HEMOROIDE: A pravi se veoma jednostavno (RECEPT)

Zdrav život
ZOVU GA ČUDESNI MELEM, LIJEČI SINUSA,UPALU KRAJNIKA,BRONHITIS,BOL U ŽELUCU,OPEKOTINE,HEMOROIDE: A pravi se veoma jednostavno (RECEPT)
.

Želim da podijelim sa vama recept „čudesne masti“, koji sam pročitala na jednom ruskom sajtu alternativne medicine. Mast je veoma jednostavna za pripremu, a i veoma efikasna. Ova „čudesna mast“ u stanju je da izliječi mnoge bolesti. Čudo-melem liječi: bronhitis, otitis, anginu, otekline, modrice, otvorene rane, pukotine na rukama i nogama, upalu jajnika, trofički čirevi, ženske bolesti. Uspješno se koristi za opekotine.

U zavisnosti od bolesti, mast: mažite, stavljajte obloge, utrljavajte. Čak može da se koristi za unutrašnju upotrebu: pola kašičice tri puta dnevno prije obroka.

Mast je apsolutno bezopasna.

Biće potrebno:

– 1 jaje
– 400 ml biljnog ulja (ja sam koristila kantarionovo, koje sam sama napravila)
– komadić pčelinjeg voska – okoo 60 gr (otprilike veličine kao dve kutije šibica)
– Skuva se jaje. Biće potrebno samo žumance. Njega treba staviti na tacnicu i malo izgnječiti
– u emaliranu šerpicu nasuti ulje
– komadić voska opustite u ulje
– staviti na laganu vatru i čekati dok se vosak istopi
– čim se bude culo „pucketanje“ , uzmite žumance i prstima bacajte u ulje sa voskom, mrvicu po mrvicu
– ulje će početi da se pjeni, pa budite spremni da brzo uklonite šerpicu sa vatre
– kada se ulje „smiri“, ponovo ga vratiti na šporet
– nastavite bacati žumance do kraja, stalno mešajući kašikom
– smesa će promeniti boju i postati tamno braon
– skloniti sa šporeta i ostaviti na 15-20 minuta
– procediti kroz najlon (čarapu), gazu ili cediljku sa sitnim sitom.
– ostatke (mrvice žumanceta) baciti

Kada se mast ohladi, staviti je u staklenu teglu i zatvoriti poklopcem. Mast se čuva u frižideru do 10 mjeseci.

Mast je veoma efikasna. Ako se mast koristi za obloge, potrebno je ugrijati na vodenoj pari (na otprilike 40 stepeni)

Ovaj čudo – melem liječi:

Upalu sinusa. Istopite mast u kašici i odmah naspite u pipetu. Da ne bi se mast stegla, radite ovo brzo. Zakapati nos dva puta dnevno sa intervalom od jednog sata. Ljekari tvrde da možete se otarasiti i mjesečnog sinuzitisa. Mast „probija“ sinuse i povlači na sebe sav gnoj sa velikom jačinom.

Gnojni otitis. Savijeni komadić vate, umočeni u ovu mast staviti u uvo. Po potrebi mijenjati, uz to mazati mast iz za uha. Mast izvlači sav gnoj. Tako se liječe svi otitisi, ne samo gnojni.

Gnojna angina, apcesi u grlu, upala krajnika. Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi naveče, ponavljajući proceduru 2-3 puta, ujutru apces pukne.
Bronhitis, bol u želucu, crijevima, čirevi na telu, čmičke na očima. Tri puta na dan prije obroka, uzimati po pola kašičice masti.

Ženske bolesti: fibromioma do 10 nedelja, ciste na jajnicima, upale, mastitis. U vaginu se stavljaju tamponi sa ovom masti ujutru i uveče. Postoje tvrdnje da poslije desetak dana, od ciste ce ostati samo uspomene. Za fibromiome treba duže vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umočena u mast, od gore – najlon kesa. Po mogućnosti, mijenjati na svaka 2 sata.

Opekotine, čirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima leci ova mast. Nanosi se na oboljelo mjesto preko noći i umotava se. Možete samo komadićem vate, natopljenim u mast, ako rane nisu velike. Iznenadićete se rezultatom!

Kod zubobolje – mast se uzima čistim prstom i maže se bolni zub i desni, bol će nestati.

Troficki cirevi, gangrena: takođe stavljati papirne salvete natopljene mašću i mijenjati na svaka 2 sata. Iz rana će obilato curiti gnoj. Ubedićete se i sami kako će napredovati ovo spasonosno lečenje, uprkos svim vrstima skupih lekova.

Kod liječenja hemoroida – pravi se tampon od gaze i stavlja se u anus preko noći, 8 – 10 dana ili dok ne dođe do poboljšanja.

Sve sto se maže – radi se na noć. Obloge na bolesne zglobove, kolena – umotavati.

Mast je dobra za ojačavanje noktiju – utrlati u nokti na noć.

Sve bolesti počeće da se povlače, zahvaljujući ovoj masti, čudo – melem.

Napomena: vosak mora biti naturalni, pčelinji. Za spoljnu upotrebu može se koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutrašnju – bolje je maslinovo. Za ženske tegobe – kantarionovo je najbolje.

(Uspesnazena.com)

Ne propustite