REGION BRUJI O VEZI STEFANA I VELJKOVE SVASTIKE: Sada se oglasio Brenin sin i otkrio pravu istinu, SAMO MU JE OVO BITNO!

Show
REGION BRUJI O VEZI STEFANA I VELJKOVE SVASTIKE: Sada se oglasio Brenin sin i otkrio pravu istinu, SAMO MU JE OVO BITNO!
.

Stefan Živojinović navodno je u vezi sa Bojanom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović već četiri meseca. Mladi pjevač poslije priča o njegovoj romansi oglasio se na Instagramu i njegov prvi post nema veze sa djevojkom nego njegovim poslom.

stefan2

Naime, mladi pevač objavio je video na svom Instagramu u kome najavljuje svoj veliki novogodišnji koncert u klubu "Kasina by Community " , kada će svojoj publici pružiti veče za pamćenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se u klubu @kasina_by_community za doček Nove godine ❤️❄️☃️

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Podsjetimo, Stefan i Bojana su se navodno upoznali na Kopaoniku, a Bojana je napravila prvi korak.

- Tada su samo razmijenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tad su zajedno. Bojana baš zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi tim poslom - rekao je izvor.

bojana1

Ne propustite