GLUMIO JE U SERIJI 'KASANDRA', DANAS JE NA PRAGU 7. DECENIJE I IZGLEDA BRUTALNO DOBRO: A evo ko je njegov sin, ŽENE LUDE ZA NJIM!

Kiosk
GLUMIO JE U SERIJI 'KASANDRA', DANAS JE NA PRAGU 7. DECENIJE I IZGLEDA BRUTALNO DOBRO: A evo ko je njegov sin, ŽENE LUDE ZA NJIM!
.

Sredinom posljednje decenije 20. vijeka u našoj zemlji je emitovana serija "Kasandra" koja je pomjerila sve granice, a za glavnim glumcima Koraimom Tores i Osvaldom Riosom i danas lude fanovi ove telenovele.

Osvaldo Rios ostao je upamćen kao dobar i loš jer je tumačio dva lika - bliznace Luisa Davida i Ignjacia Kontrerasa. Osvaldo će u oktobru napuniti 59 godina, a i dalje važi za velikog zavodnika. Popularni glumac ženio se tri puta, a trenutno uživa u ljubavi sa Lu Rodrigez.

02-osvaldo-rios

foto: Instagram

Popularni glumac je na pragu sedme decenije života, ali i dalje izgleda brutalno dobro, što govore i fotografije na njegovom Instagram nalogu, gdje je veoma aktivan.

4hw8sy

Ono što je bacilo mrlju na njegovu karijeru je činjenica da su ga optuživali zbog si***anja poznate pjevačice Šakire sa kojom je bio u vezi. Ta vest je isplivala na površinu kada je tri meseca ležao u zatvoru zbog prebijanja jedne od svojih djevojaka. Priču o zl.ostavljanju Šakire je demantovao, te istakao da je i ona sama govorila da je prema njoj bio "princ".

Glumac ima trojicu sinova - Đulijana, Osvalda i Alesandra, a prvi je slika i prilika svog oca, što možete vidjeti i u nastavku

ysysfs-1000x0

foto: Instagram

Ne propustite