"Vjerenik me prevario sa mojom najboljom prijateljicom, ali pružila sam mu drugu šansu.."

Kiosk
"Vjerenik me prevario sa mojom najboljom prijateljicom, ali pružila sam mu drugu šansu.."
.

"Vjerenik me prevario sa mojom najboljom prijateljicom. Par dana sam bila u šoku, ali sam mu oprostila, dok sam nju prekrižila za cijeli život. Klela se da nije kriva i da ju je on zaveo i na neki način prisilio da bude sa njom. Nisam joj vjerovala, bila sam slijepa od ljubavi.

couple

Par mjeseci kasnije smo se vjenčali i započeli zajednički život, a onda samo dva mjeseca nakon zatekla sam ga sa istom tom djevojkom, mojom nekadašnjom prijateljicom i to u našem stanu, našem krevetu. To mi je bio 10 puta veći šok i bila sam ozbiljna u namjeri da ga ostavim, ali tada je sudbina umješala prste… samo par dana kasnije saznala sam da sam trudna, bila sam TRUDNA.

trudna

Nakon toga za mene nije bilo izlaza, morala sam preći preko svega i nastaviti da živim sa njim. Već smo skoro 10 godina u braku, znam da cijelo vrijeme ima neku “sa strane” ali to mi više ne pretstavlja problem, jednostavno prihvatila sam to kao normalno.

3-couple-chatting-on-sofa

Realno, osim što ima paralelne veze, sve ostalo je mogu reći savršeno i da nema toga bio bi savršen muž. Možda je to ono što me drži i što mi daje nadu u bolje sutra. Možda ga taj hir uskoro prođe i on postane savršen muž. MOŽDA…"

Izvor: Sve-za-vas

Ne propustite