UBIJENA KUMA CECE RAŽNATOVIĆ, PJEVAČICA LILA SUZE: Svi ste čuli za nju, bila je TAKO MLADA!

Aktuelno
UBIJENA KUMA CECE RAŽNATOVIĆ, PJEVAČICA LILA SUZE: Svi ste čuli za nju, bila je TAKO MLADA!
.

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine, a već 19. februara 1995. godine izgovorili su sudbonosno "da" pred prijateljima i porodicom.

Cecina kuma na vJenčanju bila je mlada novinarka u usponu Maja Pavić. Samo dvIJe godine kasnije u februaru 1997. godine, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog ljepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada je angažuje štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatične, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije - pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o vJenčanju Cece i Arkana, u stanu porodice Pavić Ceca je upitala Maju "Da li želiš da mi budeš kuma na vjenčanju?"

- Pristala sam naravno - pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko vjenčanja. Imala je osjećaj kao da se ona udaje.

Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

- Na jedvite jade, preko silnih veza, uspjela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je tada Maja.

U vrijeme Cecinog vjenčanja, u tekstovima o njihovoj svadbi bilo je riječi i o kumi, pa je Pavićeva tada bila upitana da li i u njenom životu postoji neki muškarac.

ceca-1-660x450

- Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz djetinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje.
I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od posljednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina.

2aaf97d49b7b092b5e15d1ba2968404b-l

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, posljednjih godina je djelovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sjedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

Izvor: Srbija danas

Ne propustite