U KARIJERI JE ZARADIO OKO 100 MILIONA EURA Mnogi su ostali u čudu kad su vidjeli koji mobitel Drogba koristi

Druga strana sporta
U KARIJERI JE ZARADIO OKO 100 MILIONA EURA Mnogi su ostali u čudu kad su vidjeli koji mobitel Drogba koristi
,

Didier Drogba bio je jedan od gostiju na dodjeli Zlatne lopte u Parizu. Legendarni nogometaš nasmijao je okupljene nakon što je na pozornicu izašao Kylian Mbappe.

"Prije tačno 10 godina prišao mi je jedan dječak i želio se slikati sa mnom. Obećao sam mu da ćemo se slikati nakon utakmice, ali sam ga na kraju odbio jer je to bila ona utakmica protiv Barcelone 2009. godine kad smo pokradeni. Bio sam toliko iznerviran sudijskim odlukama da nisam pristao na fotografiju. Kasnije sam saznao da je to bio Kylian Mbappe i došlo je vrijeme da mu ispunim obećanje", rekao je legendarni napadač Marseillea i Chelseaja nakon čega je zamolio publiku da ustane te je opalio selfie s mladim Francuzom i voditeljicom programa.

Tada su mnogi primijetili da Drogba koristi iPhone 6, mobitel koji je u prodaji već pet godina. Inače, posljednji model iPhonea je iPhone11.

"Nevjerojatno je vidjeti da jedan tako uspješan čovjek poput Drogbe koristi iPhone6", "Ovo je pravi primjer skromnosti", "Čovjek ima milione, a koristi mobitel koji većina zemaljske kugle može sebi priuštiti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ljudi oduševljenih Drogbom koji je u karijeri zaradio oko 100 miliona eura, piše Index.hr.

Podsjetimo, prošle godine je javnost na dodjeli Zlatne lopte ostala u čudu kad je vidjela i da Luka Modrić koristi iPhone 5.

Ne propustite