ISPLIVALI DETALJI IZ PROŠLOSTI, EVO ŠTA JE ANA SEVIĆ RADILA PRIJE NEGO ŠTO SE PRIJAVILA NA ZVIJEZDE GRANDA: Zanijemit ćete kada čujete!

Show
ISPLIVALI DETALJI IZ PROŠLOSTI, EVO ŠTA JE ANA SEVIĆ RADILA PRIJE NEGO ŠTO SE PRIJAVILA NA ZVIJEZDE GRANDA: Zanijemit ćete kada čujete!
.

Iako je na javnu scenu Srbije stupila kao pjevačica, Ana Sević je iz nekoliko razloga stavila svoj talenat za pjevanje po strani.

Podsjetimo, ona je pažnju svih privukla učešćem u "Zvezdama Granda", da bi posle jedan određeni vremenski period bila voditeljka ovog muzičkog šou-programa, što joj je odvuklo pažnju od karijere. Nakon toga se Ana posvetila porodici, tačnije bivšem suprugu Darku Laziću i kćerkici Loreni. Ove godine se Sevićeva vratila na muzičku scenu izbacivši novi singl nakon višegodišnje diskografske pauze.

ana-sevic

Foto:Instagram

Iako je danas jedna od medijskih ličnosti o kojoj se najviše piše, o njenom životu prije "Zvezda Granda" se malo zna.

Kako je sama otkrila u jednom intervjuu, talenat za pjevanje je naslijedila od bake i deke. Naime, Anina baka je dugi niz godina bila članica hora "66 djevojaka", dok je njen deda bio nadaleko čuven virtuoz na harmonici.

sevic1

Foto:Printscreen

Sevićeva je uz njih razvijala pjevački talenat, da bi zatim sarađivala sa Aleksandrom Radović ne bi li usavršila tehniku pjevanja. Međutim, nakon nekog vremena, pjevačica je shvatila da joj ne leži pop muzika, okrenula se folku, prijavila u "Zvezde Granda", a sve ono što je uslijedilo poznato je širokom auditorijumu.

ana-sevic1

Foto:Instagram

Novi.ba/Pulsonline.rs

Ne propustite