OŽENIO JE BOGDANU, A NJIH JE VOLIO PRIJE NJE: Sve bivše djevojke Veljka Ražnatovića, ZAR IH JE BILO TOLIKO?! (FOTO)

Show
OŽENIO JE BOGDANU, A NJIH JE VOLIO PRIJE NJE: Sve bivše djevojke Veljka Ražnatovića, ZAR IH JE BILO TOLIKO?! (FOTO)
.

Sin Svetlane Cece Ražnatović bio je u vezi sa kćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Veljko i Luna su godinama bili prijatelji, i onda je to preraslo u nešto više kada su se “smuvali” na jednoj žurki. Ipak, njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, pa su Luna i Veljko ubrzo stavili tačku na svoj odnos.

Veljko je bio u vezi i sa Anikom Đurašković nekoliko mjeseci. Ona je bila s njim kada je proslavljao 18. rođendan.

Par je često putovao, a kada su se vratili sa Kopaonika, par je iznenada okončao svoju vezu. Dalje se ne zna zbog čega se njihova veza tako naglo završila.

Maša i Veljko imali su turbulentnu vezu, koja je dugo trajala. Da su bili zaljubljeni jedno u drugo do ušiju, dokazuju i tetovaže koje su posvetili jedno drugome.

Naime, oni su istetovirali međusobne inicijale i time pokazali da su zaista ozbiljni.

Međutim, iako je djelovalo da su ozbiljni u svojim namjerama, Maša i Veljko su se često svađali, raskidali i mirili se, ali su ove godine definitivno stavili tačku na svoju vezu.

Djevojka koja je odmah nakon Maše ušla u Veljkov život, bila je studentkinja iz Beograda, Tamara Božić.

Par je u februaru ove godine počeo da objavljuje zajedničke fotografije, ona ga je posjećivala u Banja Luci, a upoznala je i Cecinog brata od ujaka, Milana Marinkovića. Ipak, nakon nekoliko dana na Kopaoniku, Veljko je viđen na jednom beogradskom splavu u Mašinom zagrljaju, što je ukazalo na to da je raskinuo sa Tamarom.

Iako je nakon raskida sa Tamarom viđen sa Mašom, ponovo obnovljena veza nije potrajala, te je Veljko odlučio da je vrijeme da nastavi dalje.

On je nakon toga bio u vezi sa Ksenijom Bujišić, ali nije ni to potrajalo.

Manekenka Ana Cakić također je bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem. Imali su skladan odnos, ali su nakon nekog vremena raskinuli. Ona je sada sretno udata za golmana Predraga Rajkovića i ima dijete.

Veljko je nakon Ane stupio u vezu sa Bogdanom Rodić koju je oženio!

Ne propustite