IGOR KOJIĆ IMA SESTRU KOJU KRIJE OD JAVNOSTI, ovo je Kebina vanbračna kćerka koju nikada nije upoznao: Kakva ljepotica (FOTO)

Show
IGOR KOJIĆ IMA SESTRU KOJU KRIJE OD JAVNOSTI, ovo je Kebina vanbračna kćerka koju nikada nije upoznao: Kakva ljepotica (FOTO)
.

Folk pjevač Dragan Kojić Keba pored Igora i Nataše, koje je dobio u braku sa suprugom Oljom, ima još jedno dijete – Inu Jevremović, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Ipak, Keba vanbračnu kćerku nikada nije upoznao.

Ljiljana je godinama vodila sudski spor sa Kojićem kako bi se dokazala očinstvo, a to je i uspjela prije nekoliko godina, zbog čega je pjevač bio dužan da joj isplati zaostale alimentacije. Zbog kamata taj dug je došao do cifre od 100.000 eura zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji.

keba1

Ljiljana je jednom prilikom ispričala da Keba sada i da želi da upozna kćerku, koja danas ima 20 godina, ona mu neće dati priliku za to.

ljiljana

Foto:Facebook

– Niko ga nikada nije tjerao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina cijeni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega… Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe – izjavila je Ljiljana za Blic.

Ne propustite