DAN PRIJE STRAVIČNOG UBISTVA, JELENA MARJANOVIČ JE URADILA OVO I NASLUTILA NESREĆU: Svi koji su čuli ovaj detalj su IZBEZUMLJENI

Aktuelno
DAN PRIJE STRAVIČNOG UBISTVA, JELENA MARJANOVIČ JE URADILA OVO I NASLUTILA NESREĆU: Svi koji su čuli ovaj detalj su IZBEZUMLJENI
.

Ubistvo Jelene Marjanović je ponovo tema broj jedan cijele regije, samo što je danas u odnosu na dan kada je Jelena ubijene sve mnogo kokretnije kada je rasvjetljavanje cijelog slučaja u pitanju.

Svakog dana pojavi se neka nova informacija koja otriva koliko je cijeli slučaj u stvari zamršen. Iskaz radnika iz apoteke u Borči gdje su Marjanovići kupovali potrebne preparate otvorio je nova vrata kada je cijeli slučaj u pitanju. Naime, Marjanovići, kao i sama Jelena su često uzimali lijekove i druge preparate iz te apoteke na veresiju, a dan prije nego se desilo monstruozno ubistvo Jelena je došla u tu apoteku i svoj dug odužila.

zoran

To i nije toliko zanimljivo za istragu koliko su zanimljive i možda bitne rečenice koje je u tom trenutku dok je bila u apoteci Jelena izgovorila, a kojih se radnik apoteke prisjetio. Evo šta je radnik iz te apoteke rekao: “Ona (Jelena) i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: “Uzmi cijelo pakovanje, više ti se isplati”. A ona mi je na to odgovorila: “Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu”. To me je začudilo, ali nisam htio da se miješam i da je pitam o čemu se radi“; ispričao je radnik u apoteci u aprilu 2016. godine.

1787679-auto-aleksandar-jovanovic-cile-marina-lopicic-privatna-arhiva-zoran-marjanovic-jelena-marjanovic-ls

On napominje i da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara. “Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvijek bi ostavljali dio novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali cijeli dug.“ Rečenica u kojoj Jelena kaže DA NEĆE JOŠ DUGO BITI TU posebno je interesantna, a šta je pod tim mislila, da li je naslutila nesreću ili se možda nešto veće os same slunje krije iza svega vjerovatno će istražni organi i istraga cijelog slučaja u koju se ponovo počinje da vjeruje da odgovori.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

Slučaj je konačno nakon dosta vremena od ubistva pomjeren sa mrtve tačke što daje nadu i optimizam da će Jeleninina porodica i svi koji su je voljeli dočekati pravdu i da će Jelenin ubica ili ubice kako se sve češće navodi biti uhapšeni i osuđeni.

Podsjećamo, Zoran Marjanović je novi osumnjičeni i suđenje će se desiti u oktobru.

Novi.ba

 

Ne propustite