"Uhvatio sam ženu u prevari…"

Kiosk
"Uhvatio sam ženu u prevari…"
.

"Uhvatio sam ženu u prevari… Duže vremena sam sumnjao da me vara i postavio sam kameru u spavacu sobu. Nakon par dana imao sam sta da vidim.

sad-man

Taj dan sam bio na poslu, a moja supruga je u našoj spavaćoj sobi imala žestok odnos sa jednim našim komšijom. Dok sam gledao snimak bilo mi je jako teško, došlo mi je i da plačem i bio sam mnogo ljut, stotinu misli mi je prolazilo kroz glavu, čak sam pomišljao i na ono najgore, da i njoj i sebi okončam život, jer to što sam vidio me baš pogodilo… ono, cijeli život sam joj posvetio, ali na kraju videa sam čuo kako moja supruga govori komšiji da je ovo izmedju njih dvoje samo se* a da ona zapravo voli samo mene i da sam ja muskarac njenog života i da me ne bi ni sa jednim mijenjala.

man2

Shvatio sam da je košija želio i tražio od moje supruge da se razvede od mene i da se uda za njega. Kada sam to čuo da mu je rekla sve s promijenilo, istog trenutka sam joj oprostio i sada kada prođe mpored tog komšije samo se lagano nasmijem jer ja sam taj sa kojim moja supruga provodi 99% vremena, ja sam taj koga moja supruga istinski voli, a on je neko koga iskorištava s vremena na vrijeme, kada ja malo zakažem da tako kažem."

Ne propustite