OVO SU SVE LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ, A OVOG BOSANCA JE VOLJELA I VIŠE NEGO ARKANA: Nece vam biti dobro kad ga vidite, ŽELJELA DA SE UDA ZA NJEGA

Aktuelno
OVO SU SVE LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ, A OVOG BOSANCA JE VOLJELA I VIŠE NEGO ARKANA: Nece vam biti dobro kad ga vidite, ŽELJELA DA SE UDA ZA NJEGA
.

 Svetlana Ceca Ražnatović ne voli da javno eksponira svoje veze, ali je uvijek u žiži javnosti zbog toga.

Nedavno je Ceca svojoj listi bivših ljubavi dodala još jednog manekena, pa da se podsjetimo ko se sve našao mešu njenim ljubavima.

Ovo su sva srca koja je Ceca Slomila:

ceca-1000x0

1. Vladan Lukić

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dječja igra.

 

2. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vrijeme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

ceca1


3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živjela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom.

hara-i-ceca

Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru.

hara-i-ceca1

4. Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu". Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak.


Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

kija-ceca1


5. Andrej Kujundžić

Pevačica i reli vozač upoznali su se preko zajedničkih prijatelja a romansa je počela na snimanju njegove emisije "Top speed". Bili su zajedno tri meseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini. 


6. Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

decko


7. Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

eljko-joksimovic
8. Željko Joksimović

Neko vreme se govorkalo da je ovakj pevač mnogo zaljubljen u Cecu, i sve to nakon objavljivanja njegove dve poznate pesme. Prvo je nastala pesma ‚‚Crnokosa" koja je navodno bila posvećena Ceci, nakon čega se ona odmah ofarbala u plavo. Željko joj je na to uzvratio pesmom ‚‚Drska ženo plava" . Ostaje misterija da li je nekada bilo nečega među njima.
 


9. Aleksandar Jovović

 Cece je nedavno svojoj listi bivših ljubai dodala i ovog manekena. On je nedavno uklonio sve zajedničke fotke koje je imao sa Cecom. Čak je skoro i prestao da koristi ovu društenu mrežu - poslednja fotka koju je postavio bila je pre 58 nedelja. 

Za početak njih dvoje nisu ni hteli da se za njihovu vezu sazna - u javnost je ta informacija procurela tek nakon par meseci njihovog zabavljanja, a par meseci nakon toga, Aleksandar je uklonio sve njihove fotke. Možda nisu mogli da izdrže pritisak javnosti, te je zbog toga njihova veza pukla, mada moguće je da su i neke druge stvari bile po sredi - razlika u godinama ili pak neka svađa. 

 

Izvor: espreso.rs

 
 

Ne propustite