"Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima)"

Kiosk
"Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima)"
.

"Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima), od srednje škole smo zajedno, mislio sam da bez nje neću moći ni dana da izdržim i da ćemo živit vječno. 

Nakon dvije godine ostavila me i počela se  zabavljati sa mojim dobrim drugom. Tih par mjeseci nisam ni jeo, ni pio, želio sam da umrem. Nakon par mjeseci pozvala me i ja sam joj sve oprostio. Nemogu bez nje. Sve je bilo super, planirali smo svadbu, a onda saznam da me prevarila drugom koji mi je trebao biti kum na svadbi. 

sad-man-1

Potpuno sam poludi, uzeo sam od oca pištolj i krenu do kuma. 

U putu sam sreo njenu drugaricu koja je vidjela u kakvom sam stanju i zamolila me da joj ispričam šta mi je, jer sam bio potpuno blijed, krvavih očiju, živo zlo. 

sad-man

Kada sam joj ispričao rekla mi je da ne budem lud i da moja djevojka njena drugarica želi da se o njoj priča kao velikoj zavodnici i da joj je cilj da se ja i moj kum potučemo radi nje. Vratio sam se kući, smirio, a onda pozbao kuma da mi on sve ispriča, jer smo kao braća bili. Rekao mi je da je sigurno 10 puta je odbio koliko je u zadnjih par mjeseci navaljivala na njega, a da mi nije ništa rekao jer zna da je volim više nego sebe i da mu vjerovatno ne bih vjerovao. 

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Jenostavno ga je prije par dana nakon jedne žurke u piajnom stanju naganjala i da nije ni bio svjestan situacije. Molio mi je da mu oprosti. I jesam jer jedan je BRAT u žena je milion i jedna."

Ne propustite