OBJAVLJEN VIDEO SA VELJKOVE SVADBE, KOJI NIKO NIJE VIDIO: Evo kako je CECA nazvala BOGDANU, kad ona ovo vidi RASPLAKAT ĆE SE (VIDEO)

Show
OBJAVLJEN VIDEO SA VELJKOVE SVADBE, KOJI NIKO NIJE VIDIO: Evo kako je CECA nazvala BOGDANU, kad ona ovo vidi RASPLAKAT ĆE SE (VIDEO)
.

Veljko Ražnatović oženio se u nedjelju, a trudna Bogdana uzela je muževljevo prezime.

Poslije vjenčanja u Hramu Svetog Save, upriličeno je veselje za 500 zvanica u hotelu "Hajat".

veljko-bogd

Danas je ponosna majka, folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, okačila snimak sa svadbe i to najvažnijeg momenta - kada se mladenci ljube nakon izgovorenog sudbonosnog "da".

Ona je uz snimak poslala i poruku mladencima:

- Srećno duše moje - poručila je Ceca.

BONUS: CECA ZA NOVU GODINU PJEVA ZA 80.000 EURA, PRIJOVIĆKA ZA 35.000 EURA: A tek kad čujete za koliko pjeva KARLEUŠA, AUH!

Gazde beogradskih restorana godinama se utrkuju oko toga ko će dovesti boljeg pjevača i uspjeti u namjeri da napravi najbolji provod u najluđoj noći. Ni ove godine, situacija nije ništa drugačija, a Svetlana Ceca Ražnatović može se pohvaliti cifrom od 80.000 eura koju će dobiti u Novogodišnjoj noći.

ceca1

- I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će poslije novogodišnje tezge u jednom prestoničkom hotelu biti bogatija za čak 80.000 eura. Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći, u džep staviti 15.000 eura - kaže izvor i dodaje:

sloba2

- Marija Šerifović i Aleksandra Prijović takođe mogu da se pohvale lijepim honorarima u Beogradu 31. decembra: Marija je ove godine ugovorila tezgu u prestonici za 45.000 eura, a Aleksandra u će zabavljati goste za 35.000 eura.

5c612dcc-13c4-4519-8e3c-5ebc0a0a0a67-104526-1marija-serifovic-690x480

Darko Lazić i Đani će uzeti iste količine novca i ti po 30.000 evra, pominjući da je Darku cijena porasla od saobr.aćajke, navodi izvor.

- Darko će pjevati u jednom restoranu zajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 eura manje od njega - priča sagovornik.

 Za Karleušin honorar još se ne zna, ali spekuliše se da je dosta manji od Cecinog.

(Informer.rs)

Ne propustite