Uvjerite se u blagotvornu snagu termalne vode - TERME RADENCI, SLOVENIJA i uživajte u hotelu RADIN B 4*!

Aktuelno
Uvjerite se u blagotvornu snagu termalne vode - TERME RADENCI, SLOVENIJA i uživajte u hotelu RADIN B 4*!
-

Osvježavajući mjehurići zdravlja Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela.

3

Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje.

6

Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom!

7

Legenda o Radencima kaže da su mineralnoj vodi u Radencima nekada davno put pod zemlju utirali marljivi patuljci. Žuborenje vode čuo je student medicine koji je pronašao izvor vode i dokazao njezino ljekovito djelovanje.

5

Termalni park Lječilišta Radenci s deset bazena poziva vas da se uvjerite u blagotvornu snagu termalne vode.

4

Mineralna voda iz Radenaca po koncentraciji ugljikova dioksida svrstava se među najbogatije mineralne vode u Europi. Kupanje u prirodnoj mineralnoj vodi s temperaturom od 30 do 33 °C krijepi, organizam se učinkovito oslobađa i tijelo se brže oporavlja, a povećava se i njegova otpornost.

8

Tri noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u hotelu Radin B 3* platite 487 KM, Citydeal-u 75 KM a pri dolasku u hotel 211 EUR!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite