CHAT DANA: Taman pomislio da je djevojci uljepšao dan, ali ga je OSUŠILA!

Kiosk
CHAT DANA: Taman pomislio da je djevojci uljepšao dan, ali ga je OSUŠILA!
.

Taman  pomislio da je djevojci uljepšao dan, ali ga je OSUŠILA!

kise2

BONUS: ISPOVIJEST

"Moj muž je zadnjih mjesec dana totalno oslabio “u krevetu”. U zadnjih mjesec dana, nismo spavali 5-6 puta i kada god želim, potenciram to, on je ili umoran ili mu se “ne diže”… Sve mi je to izgledalo kao da me vara. Nisam znala kako da ga razotkrijem, jer su mu i telefon i profil bili “čisti” i pretpostavljam da ima lažne profile, drugi telefon koji krije i tako to.

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Sinoć sam slagala da idem mojim roditeljima i da ću kod njih noćiti, a ustvari sam bila cijelu veče u parku iz kojeg se vidi naš stan. Oko 9 sati vidjela sam odraze od dvije osobe u stanu, bilo mi je jasno :(…

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Popela sam se i stojala ispred ulaznih vrata, čekajući da se sve u stanu završi i da se pojave ispred mene. Vrijeme je prolazilo, sat po sat, noge su mi već bile otečene od čekanja i stojanja i ujutro oko 8 sati otključavaju se vrata i izlaze moj muž i njegov najbolji drug.

woman-crying

Baš sam se šokirala, kada sam pomislila da ne može gore, shvatim da je moj muž… BOŽE!!! Nisam uspjela ništa ni reći, a moj muž me upitao od kud tebe ovako rano kući, šta tašta toliko hrče da si ih morala napustiti tako brzo… Otišli su niz stepenice, a ja pod šokom ušla u stan i ponovo čekala, čekala da se on vrati da definitivno razjasni cijelu situaciju. Kada je napokon stigao, rekoa mi je da sam totalni ludak, i da su gledali utakmicu, zapili se i da ništa nije bilo. Ne znam, nešto mu baš i ne vjerujem…"

 

Ne propustite