MARKO IZ "ŽIVOTA NA VAGI" DRASTIČNO GUBI KILOGRAME, SVI BULJE U NJEGOVE NOVE SLIKE: "Mogu micati brda!"

Kiosk
MARKO IZ "ŽIVOTA NA VAGI" DRASTIČNO GUBI KILOGRAME, SVI BULJE U NJEGOVE NOVE SLIKE: "Mogu micati brda!"
.

Nisam više onaj Marko koji ne može bez nezdravog, dapače, biram uvijek zdraviju varijantu jer nekako ne želim se vratiti na staro. Ne želim opet prolaziti ono što sam prolazio, kaže ponosni Marko Kregar

Kandidat treće sezone 'Života na vagi' ušao je Marko Kregar (28) ponosan je na svoju transformaciju koja mu se dogodila nakon showa. Na društvenim mrežama objavljuje kako redovito trenira i održava težinu. Posljednjom objavom raznježio je pratitelje. Svoj život podijelio je na četiri faze koje je potkrijepio fotografijama. 

 - Prva faza je ulazak u kuću i kilaža od 165,9 kilograma. Druga faza je finale i kilaža od 111,3 kilograma. Treća faza je nešto što sam zavolio, s lakoćom se penjem na sljeme i imam 114 kilograma. Četvrta faza je nedavni posjet Osijeku i kilaža od 108,6 kilograma. To su faze mog života, moja borba, moji usponi i padovi.. Ali koliko god puta da sam pao, isto toliko puta sam se i ustao - započeo je Marko svoju objavu.

marko1

Kregar tvrdi da nije bitno kako te drugi vide već je bitno onakav kakav ti želiš biti i kakvim se vidiš.

 - Znam i vidim da imam još posla, ali se ne dam. Guram, razbijam, rušim granice, probijam svoje mogućnosti. Da, pojedem i ono što ne bih smio, ali lagao bih kad bi rekao da mi nije gušt, a isto tako bih lagao kad bih rekao da mi je sad to nešto bez čega ne mogu... Nisam više onaj Marko koji ne može bez nezdravog, dapače, biram uvijek zdraviju varijantu jer nekako ne želim se vratiti na staro. Ne želim opet prolaziti ono što sam prolazio - kaže Marko koji je sad više samouvjeren nego što je bio.

Kako kaže, Kregar je sad sretna osoba i voli čuti pohvale na svoj izgled, ali i kritike kako bi shvatio u čemu griješi. - Sad mogu sve što poželim, sad mogu pomaknuti brda i doline bez da me moja kilaža sprječava u bilo čemu - ispričao je Marko. 

marko2

marko4

marko5

marko6

Novi.ba/24sata.hr

Ne propustite