SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, EVO KAKO IZGLEDA: Prijetio majci i opljačkao kuću!

Show
SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, EVO KAKO IZGLEDA: Prijetio majci i opljačkao kuću!
.

Marko Gvozdenović, sin folk zvijezde Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.

Pjevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je prijetio svojoj majci.

snezana

Foto: Pink

Podsjetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila prijeteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donijela odluku da tri mjeseca mora da provede iza rešetaka.

sin

- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživio težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio djeci i samo želi da radi i da bude sin za primer. Pjevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je vjerovala da će da se promijeni - završava izvor.

Inače, Snežanin naslednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je pobegao s mjesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

(Alo.rs)
 

Ne propustite